izgleda da je to pravi odgovor.milan_gt piše:pa brzina je vrlo relativna stvar..kao i kod kola..
Koji mobilni koriste FCS clanovi
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Re: Koji mobilni koriste FCS clanovi
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21572
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Radi mi weather stalno i Viber... koristim Operu za krstarenje netom,povremeno upalim msn za fon (obavezno ga ugasim kad završim korišćenje) i ponekad po potrebi upalim iGO... to bi bilo to.RS_cabrio piše:ja ne znam kakvo je vama svima sve brzo.Meni sa 1ghz i grafickim cipom,muku muci. Dal sam ja stlano nezadovoljan ti,al nikad nisma kupio ni jednu tehnicku stvar u zivotu da bude kako treba. SSD disk nije toliko brz kao sto pricaju, telefon nije toliko brz kao sot pricaju, plina ne trosi manje sa sekventom kao sto su svi pricali...to je prvo sto mi pada na pamet,a ima jos brdo stvari.
A jel imas ono jos nekiih aplikacija koje rade? meni npr sljaka, Viber, Whatsapp,Tapatalk,Skype, google analtytics,weather widget, ,na desktoru droid stats i kursna lista stalno aktivni, ICQ i programi za skidanje vesti.mislim da mu je to default.
Znali neko,onako napamet, koji je model android telefon najbrzi na nasem trzistu?
U suštini uzmem ja povremeno uzmem počistim mu memoriju i raznorazni bullshit koji radi bez ikakve potrebe... tako održavam potrebnu količinu memorije za dobar rad.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
-
- Ljubitelj životinja
koja ti verzija mape za srbiju na IGO? I jel imas Grcku mapu?
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21572
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
2011.07_blabla
nemam mapu grčke... imam mapu hrvatske,bosne,mađarske,austrije i slovenije.
nemam mapu grčke... imam mapu hrvatske,bosne,mađarske,austrije i slovenije.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
Nemam pojma sto tebi nece, meni radi tamo ok, tj ako trb nesto a ti ne uspes javi pa da pitam....
Inace i ja se tamo registrovao uglavnom zbog toga, da vidim kako funkcionise itd, posto imam u planu huawei g300...
Inace i ja se tamo registrovao uglavnom zbog toga, da vidim kako funkcionise itd, posto imam u planu huawei g300...
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- dax92
-
- Poruka: 7632
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Za sad sam zadovoljan kako radi nokia 700. 

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- stalker92
- Poruka: 1594
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
@Markedjani:
Rutovanje u par reci - time dozvoljavas svom procesu da se ponasa kao root user, da ima potpun pristup svim funkcijama operativnog sistema, tj. omogucavas telefonu i aplikacijama da "preskacu" neke granice koje su proizvodjaci postavili sto se tice koriscenja.
Rutovanje u par reci - time dozvoljavas svom procesu da se ponasa kao root user, da ima potpun pristup svim funkcijama operativnog sistema, tj. omogucavas telefonu i aplikacijama da "preskacu" neke granice koje su proizvodjaci postavili sto se tice koriscenja.
'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- sasa_f1
- Poruka: 9989
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Instalirao sam iGO na moj android. Pre neki dan sam bio u Bosni i u povratku pokusao da nadjem rutu,put do kuce ali mi izbacuje da su mape izolovane? Sta to znaci? Inace,kad ukljucim samo mapu,pronadje me,malo duze mu treba,ali me nadjem,lepo me prati i meri brzinu.
-
- Ljubitelj životinja
shit od telefona mi savakih par dana pogubi neke ikonice pa moram da stavljam ponovo.
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
Mozda da ne moze da nadje rutu kroz dve zemlje, nego si morao do granice pa posle...
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- Djole
- Master of Tanjirača
- Poruka: 4944
- Član foruma od: nedelja, 6. dec. 2009. u 21:39h
to sto ne moze rutu da uklaviri predpostavljam da je to karata tj karte...pokusaj druge da nadjes ako te zanima mogu ti na pp pustiti gde ima..... ja sam moju 5800 poslao u peMziju,sad sam uzeo u mts alcatel ot 995... 

- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Nokijaši pomagajte. 
Instalirao sam novu verziju softwarea za 5800, no kada sam htjeo da napišem poruku vidim da nema srpski jezik. Fali mi jer sam koristio qwertz tastaturu koja je imala i naša slova tipa š, č, ć... Plus što nemam fond našig rječi za predictive input, koji mi jako koristian ako sam u pokretu pa ne mogu da pišem poruku u vodoravnom položaju.
Odakle i kako da ubacim srpski jezik u telefon. Što sam našao na sajtu Nokie to je jezik samo riječnik.

Instalirao sam novu verziju softwarea za 5800, no kada sam htjeo da napišem poruku vidim da nema srpski jezik. Fali mi jer sam koristio qwertz tastaturu koja je imala i naša slova tipa š, č, ć... Plus što nemam fond našig rječi za predictive input, koji mi jako koristian ako sam u pokretu pa ne mogu da pišem poruku u vodoravnom položaju.
Odakle i kako da ubacim srpski jezik u telefon. Što sam našao na sajtu Nokie to je jezik samo riječnik.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Cekaj, jel si odradio zvanicni update ili nesto sa strane? Ne bi smelo to da ti se desilo preko zvanicnog update-a (jedan od razloga zasto uvek kasni za aparate sa naseg podrucja).
Fiesta!!
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Mislim da kod Nokia jezici idu uz odredjenu verziju sw-a, moras takvvu da instaliras. Ne koristim Srpski, pa i ne znam to najbolje. Ja sam isto, juce prekjuce, instalirao novu verziju, prijavio mi update, ja prihvatio, ne znam ni sta je novo. Jedinu razliku sam primetio u Internet browseru, ne mogu da uvelicam neke strane, a pre je moglo. Double click, ili izbaci slajder +/-, a sad nista.
- Iosis
- VIP
Instalirao sam zvaničnu verziju, preko Nokia Software Updatera.
Novo je:
- browser is Symbian Anna
- telefon radi primjetno brže
- okretanje iz vodoravnog u uspravni položaj ide brže
Kada sam radio update nije mi nudio da biram koji ću sw, pa da mogu da izaberem jezike.
Jezik mi nije toliko potreban za meni, nego samo zbog tastature.
Novo je:
- browser is Symbian Anna
- telefon radi primjetno brže
- okretanje iz vodoravnog u uspravni položaj ide brže
Kada sam radio update nije mi nudio da biram koji ću sw, pa da mogu da izaberem jezike.
Jezik mi nije toliko potreban za meni, nego samo zbog tastature.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
-
- Ljubitelj životinja
Dule jel imas ovaj nas telefon opciju da Fm transshiterom pusta muziku ? Ili jos bolje bluettothom? nemam vremena sad da gledam na netu,jer ribam vozilo po mraku. Rikno mi DVD i nece da pusta diskove, ali ima bluettoth pa da pustam tako provremenodule0911 piše:Cekaj, jel si odradio zvanicni update ili nesto sa strane? Ne bi smelo to da ti se desilo preko zvanicnog update-a (jedan od razloga zasto uvek kasni za aparate sa naseg podrucja).
- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Potrazi na marketu, moguce da je neko napravio aplikaciju. Fabricki koliko ja znam ne moze (iskreno nisam ni probao, ali nisam ni video igde nesto nalik na tu opciju).
Fiesta!!
- Iosis
- VIP
Uspio sam da riješim problem sa jezikom. 
Htjeo sam da ga nosim u servis, ali sam odlučio prije nego što ga odnesem sam da probam, pa šta bude bude. Predpostavljam da bi mi u servisu uzeli 500-600 din, za posao od 10 minuta.
Našao na netu neki program Nemesis Service Suit, sa njim očitaš jezički kod telefona, ako nije odgovarajući, promjeniš ga kodom koji odgovara. Uradio reinstal update i jezik je tu.

Htjeo sam da ga nosim u servis, ali sam odlučio prije nego što ga odnesem sam da probam, pa šta bude bude. Predpostavljam da bi mi u servisu uzeli 500-600 din, za posao od 10 minuta.
Našao na netu neki program Nemesis Service Suit, sa njim očitaš jezički kod telefona, ako nije odgovarajući, promjeniš ga kodom koji odgovara. Uradio reinstal update i jezik je tu.

- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
- AndrejM
- Poruka: 50
- Član foruma od: sreda, 11. jan. 2012. u 13:44h
Koji je tel u pitanju?RS_cabrio piše:ja ne znam kakvo je vama svima sve brzo.Meni sa 1ghz i grafickim cipom,muku muci. Dal sam ja stlano nezadovoljan ti,al nikad nisma kupio ni jednu tehnicku stvar u zivotu da bude kako treba. SSD disk nije toliko brz kao sto pricaju, telefon nije toliko brz kao sot pricaju, plina ne trosi manje sa sekventom kao sto su svi pricali...to je prvo sto mi pada na pamet,a ima jos brdo stvari.
A jel imas ono jos nekiih aplikacija koje rade? meni npr sljaka, Viber, Whatsapp,Tapatalk,Skype, google analtytics,weather widget, ,na desktoru droid stats i kursna lista stalno aktivni, ICQ i programi za skidanje vesti.mislim da mu je to default.
Znali neko,onako napamet, koji je model android telefon najbrzi na nasem trzistu?
Imaš li instaliran "Advanced task killer" ?
- Johnny_CL
- Poruka: 457
- Član foruma od: petak, 29. jul 2011. u 15:01h
Sony Ericsson X8 E15i 2.3.7 android root Ginger DX custom rom. 600MHz ARM 11 processor.
The InterceptorShe said it was her or the Ford, since it wouldn't start, i'm stuck with her.
Y. A. D. - Youth Against Diesel
"Ja bez tebe k'o Ford bez 'rđe. Jednostavno ne ide"
- mbole
- Poruka: 14987
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Konacno su i mene naterali da pazarim jednu od ovih novih "cigli" (kupila firma). Naravno moj licni stari dobri telefon, ostaje za pojasom 
Nokia 701 symbian belle. Ako nista drugo, nasao sam music player kakav sam trazio
(fileplayer), a sokocalo ima FM transmiter, pa je resen problem muzike u autu.
E sad, jel ima neka pismena navigacija za to sokocalo? Koliko sam shvatio IGo nema za symbian, a one nokiine mape nisu ni m a kamoli mape.

Nokia 701 symbian belle. Ako nista drugo, nasao sam music player kakav sam trazio

E sad, jel ima neka pismena navigacija za to sokocalo? Koliko sam shvatio IGo nema za symbian, a one nokiine mape nisu ni m a kamoli mape.
Djak pesak 

- mezzano
- Poruka: 196
- Član foruma od: subota, 6. avg. 2011. u 12:42h
-
- Poruka: 56
- Član foruma od: subota, 7. apr. 2012. u 02:03h
Ja sam skoro kupiio ZTE skate, imam Igo mape cle evrope, fine aplikacije, i ubija dosadu...
- Iosis
- VIP
Ako imaš Nokia Mape verziju 3.06 možeš da ubaciš kompletnu mapu Srbije i da koristiš kao navigaciju. Drugar je kupio Nokiu C5 ili C6, dobio je tu verziju 3-06 i ima kompletnu mapu BiH ne mora da mu učitava mapu sa neta.