Poruka
od Vladan » sreda, 12. sep. 2012. u 11:42h
Ja sam pre neki dan, kod Pancevca, imao raspravu sa motociklistom. Tamo su oni radovi i pomerene su trake, sto nisam bas ispratio, tako da sam iz leve, za Pancevac, produzio pravo, za Visnjicu, i jesam ga isekao, motociklistu, samo sto nije bio bas blizu, bilo je bezbedno sto bi se reklo, a i malo pre toga sam pogledao u ogledalo i nije ga bilo, vec se u medjuvremenu umuvao. No. Svira on meni. Ja njemu "sta 'oces", itd kad uskoci on pred mene i pocne da mi koci da me seca, iz osvete. Ja mu sviram, otvorim prozor. On: "jel' imas nesto da mi kazes?", Ja: "da, imam, zasto to radis, nezasticen si?" On : "ti si mene isekao". Ja ne priznajem, iako jeste bio u pravu za to, vec: "nemoj da me prolazis zdesna...". Vec stigli do OFK. Upali se zeleno, i on ode.
Dakle, ok, isekao sam te, isaekao si me, "mars u pm", i ok, dosta, ali sad to, "pokazacu ja tebi, ima ukocim u mestu (makar me zgazio), samo da te zezam", aman!
@shooter
Pa ogladni se, ne moz' se ceka. I pljeskavidzara mora da zivi od neceg. ovde je relativno pusto, al' one iz Francuske, sto cekaju parce pizze, to bih postreljao. Ma, plamenobacacem.