Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
- Turbo Force
- Rostilj majstor
- Poruka: 386
- Član foruma od: sreda, 15. okt. 2008. u 16:14h
Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
Evo ja od danas prelazim u pesake na naredna tri meseca zbog prekoracenja brzine.
I jedan savet za sve, nikad ne recite sudiji da ste imali prekrsaje pre tog koji ste napravili.
I jedan savet za sve, nikad ne recite sudiji da ste imali prekrsaje pre tog koji ste napravili.
- Neša
- VIP
- Poruka: 5049
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Sta se desilo ? Ja sam prekoracio za 32km/h i rekao da poslednje 2g nisam kaznjavan i dodelise mi minimalnu kaznu od 5000din koja jos nije stigla,a to se desilo u aprilu. I to me uhvatio neki najnoviji radar koji me je i uslikao
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- Turbo Force
- Rostilj majstor
- Poruka: 386
- Član foruma od: sreda, 15. okt. 2008. u 16:14h
Pa meni zamalo da napisu krivicnu prijavu, inace prekoracio sam 56km/h. Ogranicenje je bilo 60 a ja vozio 116km/h, nudio sam im pare i da mi pisu za bilo sta drugo ali izgleda da su morali da ispune bonus za budzet Srbije pa su mi napisali kaznu a ulovili su me sa obicnim radarom i kao ne mogu da izbrisu iz memorije koliko sam vozio da ih ne bi komandir drkao.
kaznu sam platio pre tri meseca 8ooo din a tek sad su dosli da mi uzmu dozvolu jer su se spremali za univezijadu pa nisu imali vremena.
kaznu sam platio pre tri meseca 8ooo din a tek sad su dosli da mi uzmu dozvolu jer su se spremali za univezijadu pa nisu imali vremena.
- Goran Mond
- Poruka: 287
- Član foruma od: nedelja, 21. dec. 2008. u 13:30h
- Kontakt:
Pa trebalo bi da imaju negde u evidenciji za prethodne prekrsaje,pogotovo za one za koje se ide kod sudije,tako da sta god ti rekao oni mogu da vide u kompu jesi li imao pre prekrsaje.Turbo Force piše:Evo ja od danas prelazim u pesake na naredna tri meseca zbog prekoracenja brzine.
- nikola
- Poruka: 477
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 23:47h
Ja u poslednje vreme baš vozim lagano i opušteno. Iako ispod haube imam 105 KS, u gradu ne prelazim 70 km/h, na otvorenom 100-110.Markedjani piše:Od kad sam kupio Sierru vozim ko penza... auto se lepo vozi i na soma ipo obrtaja...
Al kad se smorim i kad primetim ložanu... obavezno se namestim da bude pored mene na semaforu![]()
Onda im priredim kinder surprise u vidu penzionerskog auta koji se odaljava solidnom brzinom
Iz dva razloga. Motor je vrlo elastičan, pa fino tera i na 1500-2000 obraja... tako da pokušavam malo da smanjim potrošnju i ekonomišem (jbg, sa ovim cenama, ispada je luxuz voziti se). Drugo, devojka kao voli brzu vožnju, trt, mrt... ali kad sam jednom spičio auto-putem 160 km/h (a papučica gasa je imala još prostora za stiskanje), nije joj bilo svejedno

- Stefan148
-
- Poruka: 2447
- Član foruma od: sreda, 22. okt. 2008. u 12:02h
- Kontakt:
mojoj je i na 240 lagano xexexexnikola piše:Drugo, devojka kao voli brzu vožnju, trt, mrt... ali kad sam jednom spičio auto-putem 160 km/h (a papučica gasa je imala još prostora za stiskanje), nije joj bilo svejedno

- nikola
Ništa, onda neki chip-tuning, nitro, ovo, ono...

- mirke
- Poruka: 777
- Član foruma od: ponedeljak, 20. jul 2009. u 08:31h
Taj novi radar je fama laser III koji ima pored klasicnog pro laser II i III radara, ugradjenu kameru koja i policajcima zadaje glavobolju, jer se ne moze izbrisati snimak, jer onda ostaje prazan prostor na njegovom mestu. Moj drug je to sredio preko nacelnika Podrucne policijske uprave, ako nije lagao. Vozio je 95,a ograničenje je bilo 60. I saobracajci nevoljno uzimaju taj radar kad krecu u patrolu, jer ne mogu da pustaju one koje poznaju ili druge kojima zele oprostiti ( posteni ) i ne mogu da uzimaju pare ( lopovi u plavom ). Moguce je da kazu da ne mogu da obrišu i kad je u pitanju starija verzija ( takodje sa slikom) ali to je da bi te lakse ubedili.
Poznajem par policajaca koji su u zadnje vreme platili kazne za brzu vožnju...
Poznajem par policajaca koji su u zadnje vreme platili kazne za brzu vožnju...

MIRKE / Fiesta 1.25 zetec
- Goran Mond
- Kontakt:
Cuo sam pricu iz druge ruke da su provalili panduri kako da resetuju memoriju,stave radar u zamrzivac pa opet jovo nanovo
- mirke
- Poruka: 777
- Član foruma od: ponedeljak, 20. jul 2009. u 08:31h
Srbija je cudo
! Ko zna možda i jesu uspeli, ali ne verujem da ce zbog svakog da ga stavljaju u zamrzivač 

MIRKE / Fiesta 1.25 zetec
- Goran Mond
- Kontakt:
Hehe,nece zbog svakog nego zbog sebe,uzmu kesh resetuju radar,pare u dzep a za sefa svi vozili ko penzioneri,nikom nisu mogli kaznu da naplate 

- nikola
Da, samo postoji tu jedan mali problemčić. Ti snimci imaju tačno vreme i datum snimanja. I sad ako je patrola na zadatku recimo od 10-16h i imaju za cilj snimanje učesnika u saobraćaju, a nemaju nijedan snimak u periodu od sat-dva-tri... hm... postavlja se pitanje šta su onda uopšte radili :-|
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
SIBI svaka ti cast za tekst!
Ko budala sam se ismijao!

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21532
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Ali kraljevski... slatko sam se nasmejaosibi piše:Redovna pojava. Neki "matori beli les"Markedjani piše:
Onda im priredim kinder surprise u vidu penzionerskog auta koji se odaljava solidnom brzinom
U gradu stvarno vozim lagano, ne bas po ogranicenju ali ne ni nesto mnogo preko onoliko brzo koliko procenim da je bezbedno, ako ima trotoara sakojih bi deca mogla da iskoce ili uskih ulica sa strane normalno je da necu prici 100, ali brankov most, uspon uz cukaricku padinu.... mesta gde niko ne moze da izleti jos ako nema nikog na putu zasto da ne.
Problem mi je auto put. Optimalna brzina mi ja 160-170km/h obicno mi je auto zakljucan pod tempomatom na toliko. Doduse ima sam i ispade od 220-230, 211km/h dokumentovale cike u plavom.
I kad naletis na puntice jtdgtdfst.....golfove tddddi sa 6 crvenih I ili nedaj boze bmw 520, 316, 318 i ostale king of the road iskoce ispred tebe ne gledajuci u retrovizor jer oni voze 140 (mnogo brzo) i krenu da ubrzavaju i ubrzavaju ..... i onda te psuju kad ih pretices (sto si ablendovao). Retrovizor prijatelju, retrovizor!!!! I sezonska posast "gastarbajteri" umorni, neispavani zombirani. Nevide ni traku a kamoli sta je iza.
A vikend vozaci. Oni sto izmile u petak popodne i krenu put rodnih sela. Opremljeni kecevima, golfovima...(ovi na vecem stupnju evolucije su nabavili dacije i zastave 10) . Krecu se iskljucivo u coporima, prestrojavaju se 500-800m pri cemu alfa muzjak (vozac) konsultuje clanove copora sa zadnjeg sedista (baba, deda, sitna deca. Na svu srecu vikend vozaci boluju od nocnog slepila tako se u pecinu vrca pre pada mraka. Zbog toga su nepregledne kolone na ibarskoj nedeljom u vecernjim satima. Radnim danima smo bezbedni od njih.
Ja se raspisao, a kome da se izjadam ako ne vama![]()
P.S
ovo za vikend vozace sam ozbiljan, to je neko slepo crevo u evoluciji coveka.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- microslav
- Poruka: 59
- Član foruma od: utorak, 25. avg. 2009. u 12:42h
da ih ne ureknem, ali ima i ok policajaca, u sta sam se uverio pre mesec dana.
elem, jave mi da je fiesta ocarinjena i da dodjem po nju, odem ja u gradiste, platim carinu, porez i spediciju, al kako cu nazad u pozarevac. ubedi mene majstor da krenem za njim preko sela obilaznim putem, ako i naletimo na policiju ubedice ih on da idem pravo u servis kod njega i ja krenem, sve lepo prodje ali posto sam se ukljucio na magistralni put prema pozarevcu, na polovini pravca ispred grada vidim ja u retrovizoru policijski pezo... e do mojega, no bar sam sve vreme vozio 80, da i tu ne pravim prekrsaj... prati on mene dobrih 5 minuta i u jednom trenutku me obidje i lagano usporava da mu se priblizim, ukapiram ja da on trazi prednju tablicu... kako je nije video upali rotaciona i pokaze mi da stanem, sta cu drugo nego lepo za njim. stanem ja, sedim vezan i ne mrdam. policajac pridje, kucne po prozoru i pokaze da ga spustim, ja to uradim a on ljubazno pozeli dobar dan i zamoli za dokumenta. ja se napravim blesav i dam mu vozacku i carinsku deklaraciju. baci on pogled i trazi mi polisu osiguranja. ja mu kazem da je auto odjavljen i da idem pravo na tehnicki da bih mogao da ga sutra registrujem... on meni te gospodine ne mozete tako da vozite, te napravili ste prekrsaj, auto je neregistrovan ne sme da ucestvuje u saobracaju, te ovo, ono, morao sam da ga prevezem slep sluzbom... ja kazem da znam, ali da su mi navodno rekli da policija gleda kroz prste zbog guzve oko carinjenja preregistracije itd, da slep sluzba kosta vise od automobila... na sta on povisenim glasom rece da to nije istina, da oni nikome ne gledaju kroz prste. ja se ucutim...gleda on mene jedno desetak sekundi i strogim glasom mi kaze da upalim kola i da krenem za njim... ja onako, ne bi mi svejedno, al rekoh da necemo valjda da se hapsimo zbog toga, nista se nije desilo, ima jos svega 5 km do grada itd, nasta se policajac nasmeja i rece mi da ce me otpratiti do pozarevca i pravo do tehnickog da me ne bi njegove kolege slucajno zaustavile i maltretirale. sede policajac u kola i upali rotaciju, a ja za njim, gazi ga bas muski, a ja uzivam, imam policijsku pratnju, kao predsednik drzave da sam, doprati me covek do tehnickog, izadje, dade mi dokumenta i pozele mi prijatan dan.
ja zabezeknut, i dan danas sam.
elem, jave mi da je fiesta ocarinjena i da dodjem po nju, odem ja u gradiste, platim carinu, porez i spediciju, al kako cu nazad u pozarevac. ubedi mene majstor da krenem za njim preko sela obilaznim putem, ako i naletimo na policiju ubedice ih on da idem pravo u servis kod njega i ja krenem, sve lepo prodje ali posto sam se ukljucio na magistralni put prema pozarevcu, na polovini pravca ispred grada vidim ja u retrovizoru policijski pezo... e do mojega, no bar sam sve vreme vozio 80, da i tu ne pravim prekrsaj... prati on mene dobrih 5 minuta i u jednom trenutku me obidje i lagano usporava da mu se priblizim, ukapiram ja da on trazi prednju tablicu... kako je nije video upali rotaciona i pokaze mi da stanem, sta cu drugo nego lepo za njim. stanem ja, sedim vezan i ne mrdam. policajac pridje, kucne po prozoru i pokaze da ga spustim, ja to uradim a on ljubazno pozeli dobar dan i zamoli za dokumenta. ja se napravim blesav i dam mu vozacku i carinsku deklaraciju. baci on pogled i trazi mi polisu osiguranja. ja mu kazem da je auto odjavljen i da idem pravo na tehnicki da bih mogao da ga sutra registrujem... on meni te gospodine ne mozete tako da vozite, te napravili ste prekrsaj, auto je neregistrovan ne sme da ucestvuje u saobracaju, te ovo, ono, morao sam da ga prevezem slep sluzbom... ja kazem da znam, ali da su mi navodno rekli da policija gleda kroz prste zbog guzve oko carinjenja preregistracije itd, da slep sluzba kosta vise od automobila... na sta on povisenim glasom rece da to nije istina, da oni nikome ne gledaju kroz prste. ja se ucutim...gleda on mene jedno desetak sekundi i strogim glasom mi kaze da upalim kola i da krenem za njim... ja onako, ne bi mi svejedno, al rekoh da necemo valjda da se hapsimo zbog toga, nista se nije desilo, ima jos svega 5 km do grada itd, nasta se policajac nasmeja i rece mi da ce me otpratiti do pozarevca i pravo do tehnickog da me ne bi njegove kolege slucajno zaustavile i maltretirale. sede policajac u kola i upali rotaciju, a ja za njim, gazi ga bas muski, a ja uzivam, imam policijsku pratnju, kao predsednik drzave da sam, doprati me covek do tehnickog, izadje, dade mi dokumenta i pozele mi prijatan dan.
ja zabezeknut, i dan danas sam.
- Darth Malak
- Poruka: 86
- Član foruma od: utorak, 21. jul 2009. u 11:18h
hahhahaaa dobro ti je bilo....
elem istina je da ih ima dobrih ,pre 7-8 godina konjarnik ,okretnica 31 kad se penjes na bulevar ima ona dva semafora 50 m jedan od drugog,ja nagazio ,prvi prosao kroz zuto , drugi debelo crveno a kad tamo patrola
"dobar dan" ,dobar dan ," da li znate zasto smo Vas zaustavili ?"
znam , prosao sam kroz crveno " e bas lepo od vas sto ste priznali , ljudi se svadjaju sa nama i nece da priznaju prekrsaj,dajte dokumenta da odnesem starijem kolegi" cekam ja i mislim , sad ode dozvola + sto cu da platim debelo , "zove vas kolega " dodjem ja tamo i cika kaze " jako lepo od vas sto ste priznali , proverio sam vas i do sad niste nikad imali prekrsaj" ja kazem tako je na to ce on meni klasicna pitanja cime se bavite itd ,kazem ja njemu bla,bla i covek me pusti ni pojas nije hteo da pise
od tad mnogo pazim 
elem istina je da ih ima dobrih ,pre 7-8 godina konjarnik ,okretnica 31 kad se penjes na bulevar ima ona dva semafora 50 m jedan od drugog,ja nagazio ,prvi prosao kroz zuto , drugi debelo crveno a kad tamo patrola

"dobar dan" ,dobar dan ," da li znate zasto smo Vas zaustavili ?"
znam , prosao sam kroz crveno " e bas lepo od vas sto ste priznali , ljudi se svadjaju sa nama i nece da priznaju prekrsaj,dajte dokumenta da odnesem starijem kolegi" cekam ja i mislim , sad ode dozvola + sto cu da platim debelo , "zove vas kolega " dodjem ja tamo i cika kaze " jako lepo od vas sto ste priznali , proverio sam vas i do sad niste nikad imali prekrsaj" ja kazem tako je na to ce on meni klasicna pitanja cime se bavite itd ,kazem ja njemu bla,bla i covek me pusti ni pojas nije hteo da pise

- fancy
- Poruka: 2265
- Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
- Kontakt:
Glede vožnje bez tablica... Bio sam u situaciji da odjavljen automobil vozim na tehnički, ili da, ako mi nije zgodno baš tog dana, da ga vozikam par dana po gradu dok ga ne registrujem - kako? Jednostavno. Digitalnim aparatom napravim fotografije tablice koje zatim ortak koji radi u jednom arhitektonskom birou odštampa ploterom i plastificira. Rezultat se - dok ga ne opipate - ne razlikuje od originala. Problem je samo kako ih pričvrstiti da ne odlepršaju iz nosača tablica. Malo zezanja sa selotejpom pomaže.
To je samo u cilju da bez tablica ne upadnem u oči nekom panduru, jer ako me već zaustavi i vidi šta sam uradio, well... da ne pričam, jasno je
To je samo u cilju da bez tablica ne upadnem u oči nekom panduru, jer ako me već zaustavi i vidi šta sam uradio, well... da ne pričam, jasno je

...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Nesto mislim da je bilo teme na foru kamera u gradu,ali ne mogu da je nadjem,pa nek admin prebaci pitanje u odgovarajucu temu ako sam promasio..
Naime,juce sam primetio u topcideru,kod kruznog toka nesto novo. Par nekih traka na putu (osetne kad se predje preko njih),pa mali razmak,pa opet iste trake... Da nam ne mere brzinu tako,majku im njihovu?? Tuda prolazim bas cesto,pa me zanima sta je to,da znam... :|
Naime,juce sam primetio u topcideru,kod kruznog toka nesto novo. Par nekih traka na putu (osetne kad se predje preko njih),pa mali razmak,pa opet iste trake... Da nam ne mere brzinu tako,majku im njihovu?? Tuda prolazim bas cesto,pa me zanima sta je to,da znam... :|
- Stefan148
-
- Kontakt:
da, to ima neke veze sa brzinom. isto ima vec dosta dugo ovde kod mene, te trake na ulici, a na trotoaru stoji veliki semafor koji pokazuje kojom brzinom ides... sada je to u kvaru...

- Dusan64
E stvarno su... Pa jel me posle snime negde ili kako? Prosao sam tu maloo brze nego sto je dozvoljeno..
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Nikom osim onim sa crnim dzipovima, Audi-jima, BMW-ovima i slicno.microslav piše:...na sta on povisenim glasom rece da to nije istina, da oni nikome ne gledaju kroz prste...

Totally addicted to Ford!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Neša
- VIP
- Poruka: 5049
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
[youtube]D0eNZTe2T08[/youtube]
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- Stefan148
-
- Kontakt:
zar je moguce da na osvetljenom autoputu, nikoga ispred njega, nije video konja...

- Scorpio 696
- Poruka: 1377
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:43h
- Dusan64
Jadan konj.. :|