Chat (free talk) - Bez tehničkih pitanja!
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
Re: Chat (free talk)
i ja se zaebavam knez 

- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
Sada se vec vadis
Nego jel zna neko koliko se krece da se sasije koza (eko koza itd) oko menjaca rucne, i naslon za ruku?

Nego jel zna neko koliko se krece da se sasije koza (eko koza itd) oko menjaca rucne, i naslon za ruku?
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- peca
- VIP
- Poruka: 2469
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
- Kontakt:
Oko 20 do 40 eura. Tako je bar bilo kada sam se ja raspitivao.
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
- PMilan
- Poruka: 726
- Član foruma od: sreda, 7. dec. 2011. u 16:57h
Pogledaj na limundu, ima ovih za menjac za dz.knez91 piše:Sada se vec vadis![]()
- knez91
-
Ok, znaci da pripremi tako nesto...
Ne mogu da kupim drugo posto radim nov taj deo pa ce mi trebati drugaciji oblik.....
Ne mogu da kupim drugo posto radim nov taj deo pa ce mi trebati drugaciji oblik.....
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Nećeš da praviš šerpu prečnika pola metra, dokle god je obim isti ili malo manji moći ćeš da uklopiš. Ja sam bez većih problema kožu sa 6ice (ovalni otvor pored ručice) upasovao na moju 5icu (četvrtasti otvor). Čak i da ima mnogo viška materijala, upusti se unutra ili se napravi falta negde gde se ne primećuje (npr. napred prema tabli) i mirna Bačka.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- knez91
-
Otvor ce biti manji nego fabricki, a ovo oko menjaca ce biti dosta drugacije (tj oblik) jer ne mogu da izvedem onako kao fabr..
Sada da trazim neke polovne, tesko je naci u ok stanju... Ali videcu jos, sutra nastavljam sa radovima pa cemo videti kako cu uklopiti .....
Sada da trazim neke polovne, tesko je naci u ok stanju... Ali videcu jos, sutra nastavljam sa radovima pa cemo videti kako cu uklopiti .....
- milan_gt
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Al' pazi kad sam prvo pomislio da je fora u pogrešnim slikama na oglasu, a onda vidim o čemu se radi...

- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Anfakinbilivibl.

EDIT: A sitan fini saćasto-mrežasi rad na enterijeru, a Rover značka na volan, a jooooooooooj...

EDIT: A sitan fini saćasto-mrežasi rad na enterijeru, a Rover značka na volan, a jooooooooooj...

pozdrav, Bojan

- CrnaTica
- Poruka: 363
- Član foruma od: nedelja, 8. apr. 2012. u 23:49h
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/20 ... gradu.html
balkane, balkane, balkane moj budi mi silan i dobro mi stooooj
balkane, balkane, balkane moj budi mi silan i dobro mi stooooj

Ford bez hrđe je kao Mercedes bez nišana 

- Pančevac
- Poruka: 1295
- Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h
da.zalosno.posebno komentari u navedenom linku
Poslednja izmena: Pančevac, na dan subota, 28. jul 2012. u 23:10h. Ukupno izmenjeno 1 put.
MONDEO 2.0 tdci mk4 titanium x
- CrnaTica
- Poruka: 363
- Član foruma od: nedelja, 8. apr. 2012. u 23:49h
ma u hr bi mu ga još brže ukrali.. dok bi napravio 5 koraka, već bi raskupusali lanac 

Ford bez hrđe je kao Mercedes bez nišana 

- milan_gt
maznjavaju se i kola pa 'nikom nista, sto ga nisi bolje zastitio' ili kupio 

- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Treba samo neko coveku da kaze da kupi drugi bajs i nastavi put, nema vajde od nase policije da mu u tako kratkom roku nadje bajs 

Fiesta!!
- bojan_kv
- Poruka: 1309
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h
Nema sanse uopste da ga nadju. Devojci kad su maznuli bajs u Kraljevu,otisla u policiju da prijavi, a oni je odveli je u podrum i rekli biraj koji ces da uzmes. I naravno da nije ni uzela ni jedan. Treba da uzme necije biciklo, pa da vozi po gradu i neko ga prepozna i sta onda... 

Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Ima sanse uvek, smao je pitanje da li zele i dal je vredno. A oko ovoga se digla fama jer je japanac. beograd je pokriven kameramabojan_kv piše:Nema sanse uopste da ga nadju. Devojci kad su maznuli bajs u Kraljevu,otisla u policiju da prijavi, a oni je odveli je u podrum i rekli biraj koji ces da uzmes. I naravno da nije ni uzela ni jedan. Treba da uzme necije biciklo, pa da vozi po gradu i neko ga prepozna i sta onda...
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/335493 ... spred-Usca
Meni su obili auto i ukrali CD i telefon iz ko,a,i nasli tipa posle nekog vremena. I to bez kamer,a u najgoroj diviljni,po mrklom mraku. Uglavnom je to sve ista ekipa.
- Vladan
Meni je narkoman razbio staklo kod vozača i maznuo stvari iz kola. Ja pozovem da prijavim, opišem stvari, kaže pandur, a to, dođi da pokupiš stvari ovde su. Već ga sklepetali. Tu sam se skoro odusevio našom murijom. Pogotovo kad sam video u kakvim uslovima rade. Nemaju mržu, save file na floppy, pa ga nosi na sprat iznad jer je tamo štampač, pa na sprat ispod da lupi pečat ... Kaže inspektorka "volimo posao, pa izdržavamo.". Posle par meseci, vidim u novinama, nju uhapsili zbog nekog mita i korupcije. E, reko, živote...
-
- Ljubitelj životinja
ne verujes valjda murji covece? pa to je najveci kriminal kod nas, samo sto ih stiti drzava a tu poneki posten pojedinac ne moze nista.
- Vladan
Baš sam se tvojih malera setio pre jedno sat vremena. Bio s pašom na jedrilici i sve ok, vozili se na motor, pa probali na jedra ali slab vetar je bio, uspeli da nabudžimo jedan osigurač, za druga dva utvrdili da mora da se zalemi nešto, ali nemamo lemilicu, i sve tako manje više ok, i kao gotovo krećemo na obalu, on da isključi glavnu struju na nekoj sklopki, koja ima kao neki ključ, kad ..., slomi mu se ključ u toj sklopki, ostane mu parče u rukama.
-
- Ljubitelj životinja
Ako na moje malere mislis,ja Sam I preksinoc probusio jos jednu gumu,I ne pisem vise,glupo zvuci.Ali osim sto Sam se sredio ,I u pola noci morao da se umusavim I menjam gumu,jedna macka je sve vreme stajala I gledala sta radim,nepomicno.sliko Sam sve to,nego je mrak.
Sent from SE Xperia pro
Sent from SE Xperia pro
- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Ja te potpuno razumem ovde, skoro sam u 4 ujutru posle izlaska menjao gumu, tj tocak.RS_cabrio piše:...Ali osim sto Sam se sredio ,I u pola noci morao da se umusavim I menjam gumu...

-
- Ljubitelj životinja
Cak sam se i okupao i oprao zube
i to bas kad sam krenuo

A macka sedi i gleda me sve vreme dok se valjam. krajnje ponizavajuce.

A macka sedi i gleda me sve vreme dok se valjam. krajnje ponizavajuce.