Auuu, malopre za malo da pošaljem beli Stilo JTD u vesti.
Kod DMB-a u Rakovici čuvena krivina na desno sa po dve trake u svakom smeru. Pristižem Stila od pozadi lagano, lik, likuša, baba ili retard (šta god) vozi levom trakom i polako usporava sa jedno 70 na 65-60 kmh. Ja prilazim sa desne strane i sve vreme vozim unutrašnjom desnom trakom (trebalo bi da me je video za tih 30 sec). Krećem da ga prolazim sa jedno 80-85 kmh, kada ladno dotični/dotična počinje da se prestrojava u mene. E sad taman sam došao do njenog zadnjeg točka (Stilo karavan btw), kada je počeo bogubni manevar sa njegove strane. Zabadam kočnicu i sirenu do kraja i istovremeno bežim koliko god mogu do ivičnjaka. Mislim da mu je falilo max 1-2 cm da me udari zadnjim krajem. Da se to desilo nastavak bi bio sledeći: Pošto je u desnoj krivini, a ja se nalazim sa njegove unutrašnje strane i udaram ga u zadnji desni točak, izgubio bi kontrolu i zadnji kraj bi mu proklizao sa velikom verovatnoćom prevrtanja i prelaska u suprotni smer gde bi ga neko pokupio sa jedno 70-80 kmh, a dalje zaključite sami.
Sreća novi diskovi, nove pločice, letnje gume i prisebna glava, pa sam uspeo da se isčupam u zadnji čas i da izbegnem naslove u novinama. Jao da je stao, kako bi mu objasnio par stvari.
I za kraj čik pogodite koje table ima dotični traktor samoubica???
2021 - ....... BMW i3 --- 170 električnih konjića
2020 - ....... Mazda 3 MPS --- 260ks
2015 - 2020 Ford Focus ST 225 --- 265ks
2017 - 2018 BMW 120i --- 170ks
2009 - 2017 Ford SportKa --- 110ks