Unikatni grafit jednog od clanova

Ostale slike bice postavljene naknadno
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
Nisu oni krivi što sam usput morao da menjam diferencijalMarkedjani piše: edit: I jedan kazneni za ekipu Stefan911sk,Nozzlezator i Ace1 zbog prekomernog kašnjenja
Van piše: ...за све те буђаве фордове
911s [SK] piše:Nisu oni krivi što sam usput morao da menjam diferencijalMarkedjani piše: edit: I jedan kazneni za ekipu Stefan911sk,Nozzlezator i Ace1 zbog prekomernog kašnjenja
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
ja mogu da pogrešim oko delova automobila, ali roštilj i ražanj!? c, c,c c, c, ...rsdforddragomir piše:.... samo da se zna sledeci rostilj ja i Boki okrecemo Jagnje![]()
Kada smo se vratili u Babe gledali smo slike sa mora na lap-topu pa sam otišao kući. Moja žena kaže da će sigurno da se hvali po selu (na pivu ispred prodavnice), a da li će da mu veruju, to ne znam. Glavno je da će imati o čemu da priča.Dr cosworth piše:Jel tast sad glavni u selu ?
Bio je sa mladicima na rostilju, pio pivo i prico o ženama![]()
uH ako nastavimo sa rostiljima i jagnjicima imacemo svi po 100+kgrsdforddragomir piše:neznam za ostale ali meni nije nista daleko(posle rostilja i igranke oko Bokijevog RS ja i doticni gospodin smo otisli u Mojsinje) i tesko ali samo da se zna sledeci rostilj ja i Boki okrecemo Jagnje![]()
Moze Iriski vjenac, tpo mi je na 16 km, mogu biciklom jer nemam jos uvjek svog Ford-a.Shoshon piše:pre par godina (čitaj 7) sam bio na Iriškom vencu na roštiljanju i naravno da je bilo jako lepo!
šuma priroda i sl.
to bi bio moj i šurakov predlog.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni