Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
E neces verovati sta mi je posluzilo kao stativ, kucne merdevine i debela knjiga da mi usmeri aparat ka nebu!dule0911 piše: plus mi je stativ kod drugara...
eh.. a ja sinoć ostavio fotoaparat pod sicom u autu... nit imam slike sa koncerta, nit imam mesec nit imam graddule0911 piše:Mrzim vas, nit sam bio kuci da uzmem fotoaparat, plus mi je stativ kod drugara... Ali vama su bas lepe slike
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Netko sa foruma( FKH ) je ima na fb samo nemogu sad da se sjetim tko ali znam da sam je danas vidioblackbird700 piše:takve imam, sa drugaričinog aparata..
treba mi ona di se vidi rulja
ako se ne varam, ta je slikana sa gradske vjećnice
heheheDusan64 piše:E to nemam..Kad sam video kakve ribe setaju Novim Sadom vise nisam slikao nista...
nenad667 piše:Netko sa foruma( FKH ) je ima na fb samo nemogu sad da se sjetim tko ali znam da sam je danas vidio
blackbird700 piše:
kod mene si to vidio, shareao sliku sa fb eventa, koja je preuzeta sa fb stranice od novog sada![]()
![]()
we must go deeper