a u ostalom ako izadje takav ti bezi, a ako izadje plavusa hm, da probate s-max

Moderator: ace1
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Odmah pored hotela "Duje".cedo86 piše:He he kupamo se na istoj plazi...jel ovo tvoj golfic pored?
tzv. alibi varijantaTalladega_500 piše:(zakacio se iza nekog ludog Italijana u Alfi i pratio ga skoro sve vreme).
Meni je ovo bio prvi put da idem na more, i tek drugi put da idem u Dalmaciju od rata, nije bilo problema.cedo86 piše:tzv. alibi varijantaTalladega_500 piše:(zakacio se iza nekog ludog Italijana u Alfi i pratio ga skoro sve vreme)...da da, nasa glavna kupalista, Srima, Jadrija, Solaris..
Brutalan je..macaneli piše:http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=189760771 uporedite tablice sa slike koju sam slikao veceras ( 6 postova iznad )![]()
![]()
![]()
Da, da, i tebi je alibi da vozis 220 km/h kroz Hrvatsku bio taj sto nas je pretekao Golf 3...cedo86 piše: tzv. alibi varijanta![]()
Talladega_500 piše:Meni je ovo bio prvi put da idem na more, i tek drugi put da idem u Dalmaciju od rata, nije bilo problema.cedo86 piše:tzv. alibi varijantaTalladega_500 piše:(zakacio se iza nekog ludog Italijana u Alfi i pratio ga skoro sve vreme)...da da, nasa glavna kupalista, Srima, Jadrija, Solaris..
Mada sam pre par meseci bio i na Rodosu i Grci su daleko ispred po plazama i uslugama generalno. Na Srimi i Solarisu sam sve noge rasekao od kamenja.
Prosle godine sam prvi put bila na Solarisu, mesto je jako lepo, ali plaza je uzasna, i sam ulaz u vodu je pun ostrog kamenja (i sama sam se rasekla tamo), a ako se dobro secam bilo je i jezeva!cedo86 piše:Jbg to jeste, malo je pescanih plaza i treba znati kuda uci u vodu(na Murteru je fenomenalno i blizu je) za Grcku se slazem..
Ja to nisam primetio, cuo iz pricetotti piše:Da, da, i tebi je alibi da vozis 220 km/h kroz Hrvatsku bio taj sto nas je pretekao Golf 3...cedo86 piše: tzv. alibi varijanta![]()
![]()
![]()
I ja kazem ali reko da ti ispunim zeljuIosis piše:Kompleksi su čudo.![]()
![]()
The InterceptorShe said it was her or the Ford, since it wouldn't start, i'm stuck with her.
"Ja bez tebe k'o Ford bez 'rđe. Jednostavno ne ide"
Hvala, morao se obici ceo kraj, posto ga nisam videla punih 21 godinu!cedo86 piše: @Milica
Slike su ti predivne, vidim obisao se ceo kraj, veliki pozz..