Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Koji mobilni koriste FCS clanovi

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Re: Koji mobilni koriste FCS clanovi

Poruka od BojanM » utorak, 26. jul 2011. u 06:25h

@Mickey038, gde to ima Sensation za te pare? Italija? Pošto je ovde 530-730 evra :'( Inače, stvarno lep telefon, ima sve što ti treba i još malo pride.

@RS_cabrio: Pa šta bi? Smorio te na keca?
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Mickey038
VIP
Poruka: 1133
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h

Poruka od Mickey038 » sreda, 27. jul 2011. u 18:42h

Kolega ga donosi sa severa Italije, ali mislim da je telefon kupljen u Engleskoj. Kupio dva pa shvatio da mu nisu potrebna i rece cenu od 360e. Cekam ga da dodje sledece nedelje pa da pravimo 'pazar'.
Koliko sam video specifikacije, telefon je odlican mada kako vidim, baterija ce morati da se puni barem jednom dnevno, sto mi i nije bas 'po volji'.
Elem, smatram da je bolja kupovina od Nokie E7 kojoj je cena pala na 400e (sa pocetnih 700+).
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.

Dusan64
Poruka: 5280
Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

Poruka od Dusan64 » sreda, 27. jul 2011. u 18:48h

RS_cabrio piše:dal je neko zainteresovan mozda da kupi sony ericsson x10 pro mini. Qwerty tastatura, android. Ko nov
Zavisi od cene.. :)

Dusan64

Poruka od Dusan64 » subota, 30. jul 2011. u 22:43h

Imam ja jedno pitanje.. Gde kupiti telefon? Znaci koje prodavnice preporucujete da prodaju dobre telefone (citaj original) sa opremom kakva ide uz taj telefon i garancijom,a da su ipak normalne cene.

mbole
Poruka: 14968
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » nedelja, 31. jul 2011. u 00:09h

Samo je pitanje sta podrazumevas pod "normalne cene" :)
Ako ocekujes cene slicne onima po kojima se prodaju skinuti sa mreza i slicno, to tesko.

Najjeftinija varijanta do originalnog telefona je da ga kupis od provajdera (telekom, telenor, vip).
Snajka mi radi bas uvoz telefona, direktno od Nokie (nemaju maloprodaju, rade samo sa firmama), i mene je savetovala da kupujem od provajdera, posto su tamo najjeftiniji.
Djak pesak :)

Dusan64

Poruka od Dusan64 » nedelja, 31. jul 2011. u 00:25h

Ugovor mi vazi jos godinu dana,tako da tesko da je to izvodljivo.. Kad kazem normalna cena mislim na to da nije skuplja 80-90e u odnosu na konkurenciju..

Nesto mi zapao za oko ovaj telefon http://mobilnisvet.com/mobilni/2507/Son ... 0-mini-pro
I u 9prodavnica kosta 212e,a u desetoj 304e sto mi nije mala razlika uopste,pa se pitam da li vredi.

knez91

 
Poruka: 2311
Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h

Poruka od knez91 » nedelja, 31. jul 2011. u 00:44h

RS_cabrio piše:dal je neko zainteresovan mozda da kupi sony ericsson x10 pro mini. Qwerty tastatura, android. Ko nov
evo ne moras da ides u prodavnicu ;)
Loyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Knežević Enterijer

Dusan64

Poruka od Dusan64 » nedelja, 31. jul 2011. u 00:45h

Pa ne bih ja isao u prodavnicu dzabe.. ;)

BojanM
BOFH
BOFH

Poruka od BojanM » nedelja, 31. jul 2011. u 15:44h

Jedno vreme su se inspektori obrušili na šopove mobilnih telefona, pa je sva siva roba sklonjena i svuda su cene bile praktično izjednačene, evro-dva tamo ili amo... Sad je već sve po starom, ti "jeftini" se najčešće prodaju u univerzalnim kutijama, bez softvera koji ide uz njih, pisana "garancija" ali nije 24 meseca već 6 meseci, bez fiskalnog računa itd itd itd. Poreklo robe? Kakvo poreklo?

A možda se i ja varam, ima već jedno godinu dana kako nisam ništa od toga pazario u nekom šopu, ni za sebe ni za druge.
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Dusan64

Poruka od Dusan64 » nedelja, 31. jul 2011. u 16:50h

Pa ni ja dugo nisam kupovao,zadnji put sam kupio telefon bas usred tog obrusavanja i apsolutno nigde nisi mogao da nadjes telefon,jedva kupih.
Dobro,tu mi je sve jasno,sledeca stvar koja me zanima je da li je Sony Ericsson Xperia X10 mini pro best buy za te pare?

BojanM
BOFH
BOFH

Poruka od BojanM » nedelja, 31. jul 2011. u 17:22h

Pff, daj neko teže pitanje.... mrgreen

Šalu na stranu, šta je best buy zavisi od toga koje su osobine tebi lično bitne.... Ako isključivo tražiš Android OS, QWERTY tastaturu i najmanje moguće dimenzije onda bih ja rekao - da, u stvari to ti je jedina opcija. :woohoo: Međutim, ako se makar o jednom od tih parametara može diskutovati, onda ima i prilično ubedljivih konkurenata.
pozdrav, Bojan

Slika

Dusan64

Poruka od Dusan64 » nedelja, 31. jul 2011. u 20:17h

Bitno mi je da je mali,telefon,da ima wi-fi,dobru kameru,da nema symbian. Mozda bih bio srecniji sa nekim Win mobile,ali opet nisam nesto zainteresovan da mi to malo cudo zameni komp,ali bi bilo lepo nekad uci na net,poslati mail,a da nisam gajbi. Tako da mislim da je android najbolje resenje,mada ga nisam nesto preterano koristio da saznam kakav je. Trenutno imam kineza sa dve kartice zbog posla,koji ima nista. Tako da sad trazim neki zanimljiviji telefon. A pre svega toga najbitniji mi je izgled,ne volim ruzne telefone.. :)

E da,setih se da drugar ima neki HTC i da ima wi-fi,ali nema proxy,tako da ne moze da se nakaci ni na jednu ozbiljniju mrezu. Jel ovaj ima proxy?

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » nedelja, 31. jul 2011. u 22:36h

Android nema proxy, zato ja nisam uzeo telefon sa Androidom. Valjda ima nešto da se skine sa neta neki dodatak, ali nije mi se dalo sa tim zezati. Zato sam uzeo 5800 sa Symbianom koji ima proxy.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

BojanM
BOFH
BOFH

Poruka od BojanM » nedelja, 31. jul 2011. u 23:14h

Vidim da ću morati da se potrudim da ubacim neki Custom 2.2 ili 2.3 ROM u moj Tattoo (nešto se opire tome, ali neće doveka) i da jednom za svagda pobijem konkretnim primerom tu tezu o nemogućnosti kačenja na proxy. :P

Nije da nema proxy (kako bi se inače kačio na net preko GPRS, između ostalog) nego su mu malo "sakrili" setovanje. Međutim, uz iole krštenu pretplatu dobiješ toliko MB da baš treba da se trudiš da bi ih potrošio... pored normalnog GPRS-a, WiFi mi je postao bespotreban.

S druge strane, nisam isprobavao kameru na SE Xperia X10 Mini Pro, ali opšte uzev, na Androidima su kamere krššššš. Noviji Soniji i Samsunzi su kao tu napravili neki pomak, ili bar tako pričaju ljudi... čak i posle tog poboljšanja navodno mogu da se mere sa nekom prosečnom Nokiom, ali nije ni blizu legendama kao što je npr. K700i.
pozdrav, Bojan

Slika

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » nedelja, 31. jul 2011. u 23:18h

Mislis, k750i :)
Meni on i dalje ima jednu od najboljih ako ne i najbolju kameru koju sam imao na telefonu. Pritom ne mislim na kolicinu Mpix vec generalno :)
Sad na E72 imam kao 5.0Mpix sa autofocusom i nije losa, ali za ono vreme k750i je imao nenadjebivu :)

A imao sam i k700i, ok je, ali ipak je k750i bolji :)
Fiesta!!

BojanM
BOFH
BOFH

Poruka od BojanM » nedelja, 31. jul 2011. u 23:28h

Da, da, lapsus. Ja sam šetao neko (vrlo kratko) vreme K700i, šveca i dalje ima K750i i kamerica otkiva kakve slike pravi čak i za današnje pojmove.

Spram toga me ova na HTC Tattoo-u (3Mpix... a ništa kvalitetnija nije bila ni na Motoroli Milestone - iako je nominalno imala 5MPix) po lošim osobinama poprilično podseća na prvi digitalac koji sam šetao. Taj je imao svega 1.3MPix, smešan dinamički opseg senzora, lopate šuma u slici i nikakvo fokusiranje - a blic je šatro imao (Tattoo nema) ali je bio potpuno beskorisan, pošto je bio dovoljno "jak" da nije nikada uspeo da osvetli predmet slikanja.

Opet kažem... nije svaki Android takav, ali tek treba da vidim neki koji je makar na test fotkama uporediv sa 5-6 godina starim modelima Nokie ili Sony Ericssona.
pozdrav, Bojan

Slika

knez91

 
Poruka: 2311
Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h

Poruka od knez91 » nedelja, 31. jul 2011. u 23:40h

e taj k700 je bio bas super fon imao sam ga jedno 2 god (mozda sam preterao ali to mi je bio prvi fon u boji :woohoo: ) a kada je izasao k750 uf pa to je bila telefoncina, jedina mana mu je bila kada slusas muziku na sluske i one ti se otkace muzika pocne odmah da svira na zvucnik (drugu se na casu palilo po 2,3 puta :ozid: )
sada imam k800 i prezadovoljan sam jeste da nema WiFi ali zato ima ono najbitnije, dobru kameru (za slikanje testova itd ;) ) muzike mogu dosta da stavim da je slusam u busu.....
Loyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Knežević Enterijer

Dusan64

Poruka od Dusan64 » ponedeljak, 1. avg. 2011. u 00:44h

Ne moze covek da dobije nikakvu informaciju,odmah se offuje.. Za dva posta ocekujem i neke slicice... :rotfl:

BojanM
BOFH
BOFH

Poruka od BojanM » ponedeljak, 1. avg. 2011. u 08:31h

Paaa kad je soba "Off topic & Free time" šta si ti očekivao? :D
pozdrav, Bojan

Slika

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » ponedeljak, 1. avg. 2011. u 09:54h

Kad vec trazis, izvoli... hahahaha

P.S. Deckonja & Iosis, izvinite sto nisam sacekao da vi prvi postavite... :P

Slika

Uploaded with ImageShack.us
Slika

fancy
Poruka: 2265
Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
Kontakt:

Poruka od fancy » ponedeljak, 1. avg. 2011. u 09:59h

dule0911 piše:Mislis, k750i :)
...
A imao sam i k700i, ok je, ali ipak je k750i bolji :)
Mislite obojica na K800i? :D

K750i ima kameru OK ali ništa posebno. 2MP, LED blic, slike nisu bog zna šta.

K800i sa svoja 3.2MP i xenon blicom i dalje ima zakon kameru u svetu mobilnih telefona.

Ja i dalje furma Nokiu 5800 zbog multimedijalnih mogućnosti ali kao rezervni telefon imam K750i dok gospođa fura K800i i kad treba nešto da se slika, Nokia nije ni prineti SE :)
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X

BojanM
BOFH
BOFH

Poruka od BojanM » ponedeljak, 1. avg. 2011. u 11:34h

Da ga jbm više na šta mislim. :vid budale: Ne mislim ni na šta, nisam plaćen da mislim. hahahaha

uostalom, ko još koristi aparat na telefonu. :woohoo:
pozdrav, Bojan

Slika

Mickey038
VIP
Poruka: 1133
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h

Poruka od Mickey038 » ponedeljak, 1. avg. 2011. u 11:51h

U vezi proxy-a na Android-u: http://android-proxy.blogspot.com/

Cekam da mi stigne naruceni HTC, pa da i prakticno vidim o cemu se radi. Mada kako Bojan rece, cisto sumnjam da ce mi uopste i trebati jer ce mobilna mreza da bude sasvim dovoljna.
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » ponedeljak, 1. avg. 2011. u 12:34h

fancy piše: Mislite obojica na K800i? :D
K800i nisam imao. A xenon blic je meni mana a ne prednost, posto ne moze da se koristi kao lampa nocu... :)
k750i ima i auto focus, znam da je k800i bolji, ali prosto ga nisam posedovao da bih sudio.
Mislim, ako cemo iskreno, i moja E72 ima bolju kameru od k750i, ali mi je k750i nekako imao najlepse boje na slikama, zato sam ga i zavoleo :)
Fiesta!!

fancy
Poruka: 2265
Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
Kontakt:

Poruka od fancy » ponedeljak, 1. avg. 2011. u 13:06h

K800i jednostavno u odnosu na sve to ima profesionalni kvalitet fotografija. Zaista su u poređenju sa njim svi ostali igračke.
E, sad, ako ti je bitna noćna lampa, to ti ništa neće značiti :)

Od njega je bolju varijantu imao samo K850i koji je posedovao i xenonski i LED blic, plus 5MP kameru. Na žalost, nisam ga imao ali verujem da radi sjajno.
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“