sudar
- shomicus
- Poruka: 677
- Član foruma od: subota, 20. dec. 2008. u 19:03h
sudar
Evo malopre ispred vera u vojvode stepe riba isla sa nekim pezoom u rikverc i zakaci me,polomila mi bocni migavac i pukao branik,razmenili smo br.telefona i rekla mi da joj javim cenu,migavac mi nije problem ali me zanima sta sa branikom,da li da idem kod plasticara ili da stavljam neki zamenski(ne znam kakvog su kvaliteta ti zamenski) a i cini mi se da je moj branik drugaciji od ostalih modela,kao rs samo bez maglenki,mozda i tripujem.Nek mi neko da pametan savet ako moze.
Da i imam branike u boji kola znaci morao bi da radim farbanje.
Da i imam branike u boji kola znaci morao bi da radim farbanje.
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11519
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Re: sudar
Najbolje bi bilo da nadješ polovan takav.
Zamenski baš i nisu jeftini u odnosu na njihov kvalitet, a kvalitet im je nikakav.
Zamenski baš i nisu jeftini u odnosu na njihov kvalitet, a kvalitet im je nikakav.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- shomicus
E ono sto je cudno to je da branik nije popucao i nema rupu negi je samo pukao u jednoj liniji i otkacio se od krila ali nema delica koji su otpali,zbog toga kazem da mi se ne kupuje zamenski jer oni pucaju kao staklo,ipak cu potraziti polovan i ako mogu da nadjem u boji kola,a sto se tice vojvode stepe svaki dan prolazim jer zivim u kumodrazu i ulica je stvarno havarija sa sve parkiranim vozilima po sred puta ali se brze ukljucim na autokomandu iz nje nego iz bulevara jna i zato idem tim putem.
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
ti pogledaj koliko je novo pa joj javi cenu... a dal ces ti novo ili polovno tvoja stvar
ne znam koj auto u pitanju

ne znam koj auto u pitanju
Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- shomicus
Probacu da sredim svoj,tj neverujem da ce biti problem,lemilica,fen,plasticni git pa ce nesto da ispadne.Uspeo sam da izvucem pare od stete danas,devojka je bila korektna i isplatila mi cifru za novi branik,farbanje i migavac
.Danas sam u vojvode stepe pravio boju za auto jer treba da farbam rubove i jos neke flekice pa cu da napravim jos malo da ispricam i branik kad ga sredim.Odlicna farbara,imaju sve zivo od boja za kola preko zastite,gitova,pistolja za farbanje itd.Svaka preporuka za radnju.