Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

zveketanje u leru,Fokus '06 1.8tdci

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

knez91

 
Poruka: 2311
Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h

Re: zveketanje u leru,Fokus '06 1.8tdci

Poruka od knez91 » nedelja, 20. mar. 2011. u 10:45h

Kao prvo nesto da odgovorim , ovo je diskusija i ne vidim sa cim sam te uvredio al ok, nisam imao nameru i ako smatras da jesam evo izvini ;)
Pa kako je tako onda brzo otisao ako si proverio (nemoj odma da se ljutis samo pitam) ?
pa gledaja nisam ni ja rekao da ces na dijag. vdeti ove kvarove nogo ces videti nesto drugo ako ima, i gledaj sada ti nemas nikakve greske, ovo mehanicki sredis i imaces dobar auto (pod uslovom da je limarija dobra mada ne bi trebala propasti za 5god) koliko sam citao (ne znam nemam iskustva sa tim) kada zamenis korpu zamajac itd on izdrzi do nekih 150k km tako da ne trebas ocekivati neke kvarove u tom period na tom delu.

na kraju se sve svodi da si uhvatio takav primerak i da se to mora srediti (ti ili sledeci vlasnik) a to da li je dobar ili los sve zavisi kako ga je prethodni vlasnik vozao i odrzavao....
evo jos neko moje razmisljanje, da samo 10-15% ljudi prodaje svoj auto ako je u dobrom stanju da bi kupio nov(jer se nema para da svi kupe nov) a ovo ostalo sto se prodaje , e to je zato sto je nekome dosadilo da ulaze u njega, i hoce sebi da skrati muke......
Loyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Knežević Enterijer

Neša
VIP
Poruka: 5053
Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h

Re: zveketanje u leru,Fokus '06 1.8tdci

Poruka od Neša » nedelja, 20. mar. 2011. u 13:07h

Ma samo bez nerviranja i ne donosi odluke preko kolena,u afektu ;) Mogao si jeftinije da odradis servise ali gotovo je sad,ovlasceni servisi su skupi.

Kuciste termostata pasuje i aluminijumsko od Focusa tddi i resis problem za dzabe,a delove za veliki servis si mogao i u Ford company da kupis za smesne pare i da ti odradi veliki servis bilo koji majstor...
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“