Otud i A3 Sportback koji mi se oduvek svidjao, , pojavio se na oglasima, pre nešto više od 3 meseca pa nestao i nakon 10tak dana stignem do njega, nešto skuplje i uz muku, ali šta sad, nema nazad.

Pravi S-Line, 2008 godište, 2.0 TDI 170hp, manuelni menjač sa 6 brzina, 208.000 na satu, tada spušten na AP Racing gewindama i sa nekim chipom na 208 konja...
Slika kada sam ga pazario

Par dana kasnije idem na turicu oko Bajine Bašte, taman da saznam koji su mi prvi koraci

Na tom putovanju, primecujem da je ipak malo pretvrd i sam rad amortizera mi se nije dopao, pa sam malo lutao internetom...
U roku od par dana rešavam tockove, sa Originalnih Audi 9 Spokes prelazimo na RONAL DTM , gde to kasnije izgleda ovako

i onda poslastica, nailazim na nov KW v1 po jako smesnoj ceni, zapravo me nista nisu kostali jer sam uzeo ove, a AP Racing prodao drugaru

Osecaj u voznji daleko bolji, auto udobniji ali treba tu poraditi jos malo na trapu, koji pozadi ima mali milion gluposti

Za pocetak, silen blokovi napred i pozadi

Takodje u ta 3 meseca auto prenesen na mene, sveze registrovan, stakla atestirana, predjeno 15.000 km i odradjen 1 servis, drugi ce u četvrtak kod gazda Ivice ( FABER)

Enterijer je fabrika, koža alkantara, običan radio i nema komande na volan , te stvari otom potom.Tempomat, crno nebo i stubovi, naslon za ruku- prisutni.

Sto se samog auta tice, motor je malo kilaviji nego 1.9 ARL koji sam vozio u seatu, ali svakako pozicija sedenja, osecaj i ostatak daleko bolji.
Ima neke fantomske sitnice koje resavam malo po malo, kao i kod svakog polovnog automobila, ali vec je krenuo da me nervira

PS: Kupljen i daily auto, Škoda Fabia VRS 1.9 TDI 131hp + chip ( Ipak sam morao da se vratim na pravi motor