Pa realno je pozicioniran u tom njihovom koncernu svakako ispod Vw, sad u odnosu na Skodu ne znam detaljnije, verovatno su tu... Neko voli da kaze da nije kvalitet kao golf ali to zvuci previse grubo i ne oslikava pravo stanje stvari jer mehanika, motor, menjac, platforma, sve je golf tj. Audi A3 a primecuje se odredjena razlika u unutrasnjim materijalima u korist golfa...sa druge strane nista leonu ne fali sto se tice tih materijala u smislu da je nesto slabo uklopljeno, da postoje neki cvrčci u voznji i sl. naprotiv, odlicno ušuškano i izolovano. Isto tako je i golf 7 za tu neku nijansu ispod A3, ako se mogu uoste meriti takvi detalji a pre svega ako su uopste toliko bitni, ali o necemu se mora pricati

Dizajnerski nekome je unutra ruzan meni licno je skroz OK, ne osvrcem se previše na to.
Kod cupre konkretno dobija se golf R za mnooogo manje para i pri tom dobija se brzi auto na stazi, iako je samo prednji pogon. Diferencijal kod cupre je fantazija, zaista, daje neverovatno samopouzdanje kroz krivinu, bukvalno ti govori gas, gas slobodno
Ogibljenje je štelujuće i recimo u comfort modu auto je kao neki "normalan" auto sto se tice udobnosti i upijanja rupa, na Sport modu se to malo menja kao i odziv na gas, mod menjaca gde prelazi u sport, menja se podesavanje elektronskih kontrola i sl. a u Cupra modu je sve podeseno za stazu.
Ja sam do sad presao 5,000 km i zadovoljan sam, ne znam sta bih izdvojio da mi smeta, manje mi trosi od ST-a, menjac je strava bas sam se navikao...sedista nema ni blizu kao sto su bila u ST-u ali to nema niko u HH klasi

Da je još para pa da se uzme A45 AMG ili ovaj novi TT RS al jbg, do tad ganjam Seata, lav je to bajo moj

... duga svetla i pun gas !
BMW 325 f31
Abarth 595 turismo