Послато са 22081212UG помоћу Тапатока
Svi tako debeli Bilstein amortizeri su u stvari okrenuti kontra u odnosu na obične i to debelo što vidiš je faktički telo a ne osovina, osovina je dole u kućištu i na nju je navučen odbojnik. U stvari on ima duplo telo, pošto se taj amortizer rastura, sam insert se pravi fizički isti za sva kola a telo je prilagodjeno za auto po potrebi.Sharpshooter piše: ↑sreda, 10. maj 2023. u 19:55hUzeo sam da tražim odbojnike za B6, ali se na kraju ispostavilo da su odbojnici već ugrađeni u sam amortizer.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Potvrđujem i ja za B8. Odlično drže, ali i odlični za razbijanja kamena u bubregu.
Hvala
Mnogo nam fali more, sve imamo u Srbiji, ali more nam nedostaje mnogoSharpshooter piše: ↑petak, 2. jun 2023. u 11:32hRedovno se jari pun gas na potezu Budva-Miločer, u fazonu, jaoo ostali bez keksa. Nema frke, odmah skoknem do Budve.
Spržio sam sigurno ceo rezervoar u zadnjih 5-6 dana na vozikanje po magistrali.
Jasno, zato i kažem, malo gasa uz morske magistrale je jedan od lepših osećaja koji postoje za volanom.Sharpshooter piše: ↑petak, 2. jun 2023. u 15:42hMislim da je popodnevni. Provericu.
Ma mene boli uvo za more, putevi za voznju su bitni.
Jedini problem je sto se u zadnja 2 dana bas napravila guzvancija, mada nem mnogo turista.
Zadnja 2 dana značajno toplije more. Kupaju se i mala deca bez problema.
Najbolje mi je noću kada ga raspalim. Em hladnije i lepše vuče, em manje gužve.Stefan148 piše: ↑petak, 2. jun 2023. u 17:31hJasno, zato i kažem, malo gasa uz morske magistrale je jedan od lepših osećaja koji postoje za volanom.Sharpshooter piše: ↑petak, 2. jun 2023. u 15:42hMislim da je popodnevni. Provericu.
Ma mene boli uvo za more, putevi za voznju su bitni.
Jedini problem je sto se u zadnja 2 dana bas napravila guzvancija, mada nem mnogo turista.![]()
![]()