Poruka
od 911s [SK] » sreda, 28. avg. 2019. u 23:58h
Kao vozač Mondea 3 Ghie sa sve tim kožnim sedištima i sveže novim Sachs amortizerima mogu slobodno da kažem da je najneudobniji Ford koga sam ikad imao. Ne može po udobnosti, što sedišta što trapova, ni da prismrdi, nijednom starijem običnom Fordu a kamoli nekom Ghia. Otprilike jedva čekam da sedišta zamenim nekim velur i sa 17" predjem na 215/55 16". Na ležanje i držanje puta stvarno nemam zamerki, ali mi je to potpuno nebitno kada sam danas za 25km vožnje po spoljnim krajevima ovog grada prešao preko više od 50 ležećih policajaca i ko zna koliko puta sišao sa samog puta da bih se mimoišao sa nekim iz suportnog smera, o rupama i uleglim ili izdignutim šahtovima da ni ne govorim. Možda mi sledeći auto bude neki na putu "najljigaviji" Francuz ili šta god. Ko voli tvrdo (na trapu) svakako verovatno ni ne vozi Mondea, ali od Mondea to nije ni za očekivati.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše:
...за све те буђаве фордове