jedino ako je ecoboost bio u mk2/mk3 fiesti

Jao, još ga je i riba odralaDalmatinac piše:Kako ne? pa u startu sam tezi od ribe sto je bila u fiesti 80 kgdule0911 piše:Tesko da je 600kg tezi, nisu ni te fieste preterano lagane, niti mondeo ima mnogo kg
jedino ako je ecoboost bio u mk2/mk3 fiestiPlus karavan je tezak oko 1550kg plus roba u gepeku... a fiesta ima oko1050 kg
Sharpshooter piše:Jao, još ga je i riba odrala![]()
A da ne pominjemo što je benzinac.
darko darko piše:ma nece da vozi brzo, samo ti je pokazala kako treba da ti ide sporet i posle ulaganila ....
tako i ja, oderem nekog, a on posle me obidje kada se netrkamo, pa encu da jurcam trista, brzi sam i to je to
Dosta truda ti je trebalo da "padne".Dalmatinac piše:Sharpshooter piše:Jao, još ga je i riba odrala![]()
A da ne pominjemo što je benzinac.![]()
Kao da ima veze ko je, pa nije bilo starta nego smo se vec kretali a tu nema neke filozofije samo gasA i posle 90 je pala
Probas da seksas, vidis da umes, i dosta, sta vise ima da se zamlacujes s timdarko darko piše:tako i ja, oderem nekog, a on posle me obidje kada se netrkamo, pa encu da jurcam trista, brzi sam i to je to
Hoce ako to sve spakujes u narednih par danaApolon piše:Ocel biti uskrsnjeg popusta + ako je musteriji rodjendan ?![]()
ne uzmes da se seskas, pa vidis da joj se svidja grubo, pocnes da je bijes dok ne nastrada!mbole piše:Probas da seksas, vidis da umes, i dosta, sta vise ima da se zamlacujes s timdarko darko piše:tako i ja, oderem nekog, a on posle me obidje kada se netrkamo, pa encu da jurcam trista, brzi sam i to je to