Grand Motors - prodaja rezervnih delova
- van
- VIP
- Poruka: 9044
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Re: Grand Motors - prodaja rezervnih delova
Да ли је могуће наћи активациони код за радио 6000CD у фијести 2007. годиште , по броју шасије или по серијском броју уређаја и колико се ова услуга наплаћује ?
-
- Poruka: 393
- Član foruma od: četvrtak, 28. maj 2015. u 12:43h
Poštovani,van piše:Да ли је могуће наћи активациони код за радио 6000CD у фијести 2007. годиште , по броју шасије или по серијском броју уређаја и колико се ова услуга наплаћује ?
informaciju koja Vam je potrebna možete dobiti u objektima Grand Motorsa doo od strane recepcije, na dole navedene brojeve telefona :
011/20-90-600 - Objekat na Novom Beogradu
011/23-21-055 - Objekat na Petlovom brdu
Pozdrav. Dušan.
- tixzre
- Poruka: 47
- Član foruma od: sreda, 26. mar. 2014. u 16:35h
Poštovani,
Interesuje me cena grejača za Focus 1.8 TDCI 85kw 2003
broj šasije: WF0NXXGCDN3E86544
Sreća je kao Sunce. Kad je najlepše, zađe.
Focus 1.8 TDCi 85 kW 2003 karavan 2014-
Opel kadett 2.0 GSi 85 kW 1988 karavan 1998-2014
Focus 1.8 TDCi 85 kW 2003 karavan 2014-
Opel kadett 2.0 GSi 85 kW 1988 karavan 1998-2014
-
Poštovani,tixzre piše:Poštovani,
Mp cena traženog dela je 2 233 din/kom. Deo imamo na stanju.
Pozdrav. Dušan.
- mbole
- Poruka: 14914
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Znam da je off, al poceli smo pricu u jednoj drugoj temi... pa da ne bi nagadjali... a imamo direktan i tacan izvor informacija...
Koje godine je Grand Motors poceo da prodaje Frod automobile u Srbiji?
Djak pesak 

-
- Poruka: 4
- Član foruma od: četvrtak, 20. okt. 2016. u 19:59h
Da li može da se kod vas ugradi ovo (naravno ono što ugrađujete u novog C-maxa, a ne ovaj kineski surogat)? Koliko bi to koštalo? Radi se o C-maxu iz 2011.godine. Da li je tako nešto moguće uraditi? Zvuk je stvarno fantastičan, ali nemam mogućnost da priključim ni USB, niti SD, tako da bi ovakva multimedija+kamera za kretanje unazad legla odlično. Samo da nije preskupo. Hvala.

ili ovo

ili ovo

-
Poštovani,tasic64 piše:Da li može da se kod vas ugradi ovo (naravno ono što ugrađujete u novog C-maxa, a ne ovaj kineski surogat)? Koliko bi to koštalo? Radi se o C-maxu iz 2011.godine. Da li je tako nešto moguće uraditi? Zvuk je stvarno fantastičan, ali nemam mogućnost da priključim ni USB, niti SD, tako da bi ovakva multimedija+kamera za kretanje unazad legla odlično. Samo da nije preskupo. Hvala.
ili ovo
informaciju koja Vam je potrebna možete dobiti u objektima Grand Motorsa doo od strane recepcije, na dole navedene brojeve telefona :
Pozdrav. Dušan.
-
Poštovani,mbole piše:Znam da je off, al poceli smo pricu u jednoj drugoj temi... pa da ne bi nagadjali... a imamo direktan i tacan izvor informacija...
traženu informaciju možete dobiti na telefon 011/ 20 90 600 . Tražite nekog kolegu sa odeljka za prodaju vozila.
Pozdrav. Dušan.
-
Grand Motors piše:Poštovani,tasic64 piše:Da li može da se kod vas ugradi ovo (naravno ono što ugrađujete u novog C-maxa, a ne ovaj kineski surogat)? Koliko bi to koštalo? Radi se o C-maxu iz 2011.godine. Da li je tako nešto moguće uraditi? Zvuk je stvarno fantastičan, ali nemam mogućnost da priključim ni USB, niti SD, tako da bi ovakva multimedija+kamera za kretanje unazad legla odlično. Samo da nije preskupo. Hvala.
ili ovo
Pozdrav. Dušan.
Preko telefona ne mogu da budem ovako "slikovit". Kako da preko telefona objasnim šta hoću? Ovako se sve vidi, mogli ste da vašoj tehničkoj službi prosledite moj mail i da dobijem odgovor koji sam tražio. Naime, uvezao sam iz Švajcarske C-max 2011.g. sa pređenih 40 000 km i koji izgleda kao da je juče izašao iz salona i treba mu ovo o čemu sam pisao i adaptivni tempomat i da bude auto sa svim potrebnim konponentama. Auto za uživanje. Potrebno mi je da znam da li su te prepravke moguće i koliko će to zadovoljstvo da me košta. Ako možete, prosledite mail tehničkoj službi (servisu). Meni je Kumanovo blizu, mogu da odem do njih da pogledaju da li je to moguće i krucijalno pitanje, koliko će to da košta.Mislim da se to zove Ford SYNC 2.
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7123
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
@tasic64: Postoji razlog zašto te je predstavnik Grand Motorsa uputio na njihovu 'recepciju', pošto se ovde ne radi o klasičnom rezervnom delu za tvoje konkretno vozilo. Osim toga, forum nije mail, pa je malo teško "proslediti" poruku.
@ostali: Najlepše molim da se uzdržite od bespotrebnih komentara. Hvala na razumevanju.
@ostali: Najlepše molim da se uzdržite od bespotrebnih komentara. Hvala na razumevanju.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
-
tasic64 piše:Grand Motors piše:Poštovani,tasic64 piše:Da li može da se kod vas ugradi ovo (naravno ono što ugrađujete u novog C-maxa, a ne ovaj kineski surogat)? Koliko bi to koštalo? Radi se o C-maxu iz 2011.godine. Da li je tako nešto moguće uraditi? Zvuk je stvarno fantastičan, ali nemam mogućnost da priključim ni USB, niti SD, tako da bi ovakva multimedija+kamera za kretanje unazad legla odlično. Samo da nije preskupo. Hvala.
https://dl.dropboxusercontent.com/u/924 ... 215615.png
ili ovo
https://dl.dropboxusercontent.com/u/924 ... 220510.png
Pozdrav. Dušan.
Preko telefona ne mogu da budem ovako "slikovit". Kako da preko telefona objasnim šta hoću? Ovako se sve vidi, mogli ste da vašoj tehničkoj službi prosledite moj mail i da dobijem odgovor koji sam tražio. Naime, uvezao sam iz Švajcarske C-max 2011.g. sa pređenih 40 000 km i koji izgleda kao da je juče izašao iz salona i treba mu ovo o čemu sam pisao i adaptivni tempomat i da bude auto sa svim potrebnim konponentama. Auto za uživanje. Potrebno mi je da znam da li su te prepravke moguće i koliko će to zadovoljstvo da me košta. Ako možete, prosledite mail tehničkoj službi (servisu). Meni je Kumanovo blizu, mogu da odem do njih da pogledaju da li je to moguće i krucijalno pitanje, koliko će to da košta.Mislim da se to zove Ford SYNC 2.
Vaš upit je prosleđen našoj tehičkoj službi. Za sve dalje informacije ćemo Vas kontaktirati.
Pozdrav.
Grand Motors tim
-
mbole piše:Znam da je off, al poceli smo pricu u jednoj drugoj temi... pa da ne bi nagadjali... a imamo direktan i tacan izvor informacija...
Poštovani,
Grand Motors je ovlašćeni uvoznik FORD vozila od 2001. godine.
Pozdrav.
Grand Motors tim
-
Poštovani,Grand Motors piše:tasic64 piše:Grand Motors piše:Poštovani,tasic64 piše:Da li može da se kod vas ugradi ovo (naravno ono što ugrađujete u novog C-maxa, a ne ovaj kineski surogat)? Koliko bi to koštalo? Radi se o C-maxu iz 2011.godine. Da li je tako nešto moguće uraditi? Zvuk je stvarno fantastičan, ali nemam mogućnost da priključim ni USB, niti SD, tako da bi ovakva multimedija+kamera za kretanje unazad legla odlično. Samo da nije preskupo. Hvala.
https://dl.dropboxusercontent.com/u/924 ... 215615.png
ili ovo
https://dl.dropboxusercontent.com/u/924 ... 220510.png
Pozdrav. Dušan.
Vaš upit je prosleđen našoj tehičkoj službi. Za sve dalje informacije ćemo Vas kontaktirati.
Pozdrav.
Grand Motors tim
Dobili smo odgovor od tehničke službe. Nije moguće ugraditi SYNC 2 u Vaše vozilo.
Srdačan pozdrav.
Grand Motors tim
Poslednja izmena: dule0911, na dan sreda, 26. okt. 2016. u 14:16h. Ukupno izmenjeno 1 put.
Razlog: Sklonjeni img tagovi iz quote-a
Razlog: Sklonjeni img tagovi iz quote-a
- mbole
- Poruka: 14914
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
-
Hvala Vam na odgovoru.
-
Poštovani,van piše:Да ли је могуће наћи активациони код за радио 6000CD у фијести 2007. годиште , по броју шасије или по серијском броју уређаја и колико се ова услуга наплаћује ?
U servisnoj knjižici vozila postoji nalepnica Audio Serial Number na kojoj se nalazi traženi kod.
U slučaju da nemate servisnu knjižicu možete da zakažete termin u najbližem ovlašćenom servisu kako bi kolege očitale kod. Ova usluga se naplaćuje 3240 dinara.
Srdačan pozdrav.
Grand Motors tim
-
- Poruka: 1785
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2015. u 17:29h
Poz, interesuje me cena za originalno ulje koje ide u menjac i za servo... Broj sasije: WF05XXGCD55J08591
Unapred hvala
Unapred hvala
-
Poštovani,Almighty.shO piše:Poz, interesuje me cena za originalno ulje koje ide u menjac i za servo... Broj sasije: WF05XXGCD55J08591
Unapred hvala
MP cena servo ulja je 1 538 din/lit , a menjačkog ulja 2 723 din/lit.
Pozdrav. Dušan.
- Sale Jagodina
- Poruka: 18
- Član foruma od: četvrtak, 6. feb. 2014. u 23:48h
Interesuje me pcv ventil ili ventil uljnih para koja je cena. Broj šasije WF0AXXGCAAVD23853
Pozdrav.
Pozdrav.
- Zoka22
- Poruka: 113
- Član foruma od: sreda, 2. mar. 2016. u 14:32h
Interesuje me koja kolicina antifriza ide u ceo sistem vozila. Planiram da menjam antifriz pa me interesuje, da znam koliko da kupim.
Broj sasije: WF03XXGCD36L12456
Pozdrav.
Pozdrav.
- stefan milanov
- Poruka: 798
- Član foruma od: subota, 2. apr. 2011. u 17:23h
ako moze info ima li i koja je cena za termostat, kat.br. (kod) 6526879
hvala
hvala
-
Poštovani,Sale Jagodina piše:Interesuje me pcv ventil ili ventil uljnih para koja je cena. Broj šasije WF0AXXGCAAVD23853
Pozdrav.
traženi deo trenutno ima ''akcijsku'' MP cenu od 3 000 din, inače mu je cena 7 032 din.
Pozdrav. Dušan.
-
Poštovani,stefan milanov piše:ako moze info ima li i koja je cena za termostat, kat.br. (kod) 6526879
hvala
MP cena traženog dela je 2 069 din. Rok isporuke dela je 10 radnih dana pošto traženi deo nemamo na zalihama u Srbiji.
Pozdrav. Dušan.
-
Poštovani,Zoka22 piše:Interesuje me koja kolicina antifriza ide u ceo sistem vozila. Planiram da menjam antifriz pa me interesuje, da znam koliko da kupim.
Pozdrav.
Najbolje je da zakažete termin u jednoj od Grand Motors poslovnica ili kod nekog od ovlašćenih FORD dilera gde ćete od kolega dobiti sve potrebne informacije. Ukoliko nam kažete u kom gradu se nalazite, ostavićemo Vam broj recepcije najbliže poslovnice/dilera.
Srdačan pozdrav.
Grand Motors tim
- Zoka22
- Poruka: 113
- Član foruma od: sreda, 2. mar. 2016. u 14:32h
Hvala, saznao sam vec.