hvala svima na informacijama.
Svaka casr lafe, izuzetan opis. Ja planiram da ga boki nadrka na 170ks i neka ga tako. Koliko ide idepopovicvl piše: ↑sreda, 1. jul 2020. u 21:08hNarkomanski osećaj. Boki je kod mene prvo čipovao sa 115 na 140. Kad sam se vraćao kući, prvi zalet na auto putu je bilo da se pišne u gaće. To me držalo oko 2 dana. Posle je "dignut" na oko 155, pfff, onako, 1 dan zabave, nakon toga na 175 KS, još jedan dan zabave. Posle toga mi je bilo krivo što nemam 2.2 tdci da idem na 200 KS.
Mondeo piči i ulazio sam u trke sa motorima na magistrali, ali se pojavio problem što 400 Nm na dva točka jebe kevu, ako se ne drži volan čvrsto u 1-2-3 brzini zna da te potera u kanal. Na kiši ili ako je malo blatnjavo, auto šlajfuje kad se opizdi gas u 3-ćoj brzini. Dosta mi je bilo toga pa sam otišao u 4x4 club.
I ono što bih naglasio, lako se budžne motor da puni, ali ako su ti umorne opruge, amortizeri meki ko kita po neka, trap "diše", gume 225 ili manje, čuvaj se kanala ili bandera usput. Jebeš onda i budž i sve ostalo.