IndyCar
- Boss
- Poruka: 2507
- Član foruma od: petak, 9. feb. 2018. u 15:06h
Re: IndyCar
Padok ti je tamo gde su motorhomovi timova i gde šetaju vozači, daju intervjue, autograme itd. Čudi me da za to nisi čuo.
A ovde odakle si ti gledao trku jel se plaća karta?
A ovde odakle si ti gledao trku jel se plaća karta?
Best finish: 2nd (2022)
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 13921
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Prvi put cujem za taj naziv.
Platis generalni ulaz da udjes na stazu - onda biras sam gde ces ici, hoces li na tribine ili autom do ove lokacije blizu staze.
Platis generalni ulaz da udjes na stazu - onda biras sam gde ces ici, hoces li na tribine ili autom do ove lokacije blizu staze.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.
- Boss
znači jedna cena za sve lokacije? i kolko je to? i zanima me pošto je karta za nascar trku?Talladega_500 piše: ↑ponedeljak, 23. jun 2025. u 15:34hPrvi put cujem za taj naziv.
- Talladega_500
- Yankee
Da, jedna cena za sve lokacije, platis da udjes na stazu, a onda je na tebi sta ces raditi tamo - hoces li ici na tribine ili ces sedeti u autu ili na travi ili sta vec.
Platio sam $95 za Indy trku juce. Dok je NASCAR vozio, bilo je obicno $50 za Xfinity trku i $85 za Cup.
Platio sam $95 za Indy trku juce. Dok je NASCAR vozio, bilo je obicno $50 za Xfinity trku i $85 za Cup.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
- Boss
Indy skuplji od Cupa? Nemoguće. Pa nije tako na svim stazama sigurno.
jel znaš možda jel skuplja karta za Indy 500 ili Daytonu 500?
jel znaš možda jel skuplja karta za Indy 500 ili Daytonu 500?
- Talladega_500
- Yankee
Pre par godina sam bio na Indianapolis Grand Prix - znaci ne Indianapols 500 vec trka pre toga koja se isto vozi vikend ranije na Indianapolisu. Tada sam cini mi se platio ulaznicu oko $100.
Gledajuci po netu, cene za Indianapolis se krecu od $55 za obican ulaz (da stojis i gledas), do $145 za sedista, do $625 za specijalna sedista. Za Daytonu 500 je $140 za sedista (oni nemaju sekciju da stojis kao Indianapolis), do $3.000 za specijalna sedista.
Gledajuci po netu, cene za Indianapolis se krecu od $55 za obican ulaz (da stojis i gledas), do $145 za sedista, do $625 za specijalna sedista. Za Daytonu 500 je $140 za sedista (oni nemaju sekciju da stojis kao Indianapolis), do $3.000 za specijalna sedista.