1-2 za 888 u generalnom plasmanu. Ford se probudio u drugom delu sezone, ali je bilo kasno.

Amerika je znacajno vece trziste od Australije, samim tim zarada je daleko veca.
Od kada je Holden ugasen, General Motors je izgubio svaku zelju da nastavi da se takmici u Supercars, ja to pricam vec godinama. Ostali su par dodatnih godina sa Camarom cisto da ga promovisu, sada kada se ni Camaro vise ne proizvodi nemaju ni najmanji razlog da ostanu.
GM u Supercars je brod koji tone i uskoro ce da potone. I nije poceo sad da tone - poceo je jos prosle godine kada je 2023 sampion Brodie Kostecki potpisao za Fordov tim Dick Johnson Racing, a prelazak Triple 8 na Ford na slag na tortu. Gubitak Triple 8 u Supercars je ravan gubitku Hendricka u NASCAR-u i GM se od toga nece oporaviti.kyle piše: ↑sreda, 19. mar. 2025. u 03:57hhttps://speedcafe.com/supercars-news-fo ... ture-2026/
GM ipak ostaje
Znači biće isti igrači kao što su i u Nascaru. Još samo automobile iste da imaju kako bi uštedeli i onda mogu da voze trke po Australiji kao što IMSA vozi u WEC. Mislim da je to cilj. Ujediniti se. To je i DTM pre raspada pokušao sa japanskim Super GT ali nisu uspeli.
I dalje stojim iza toga da ce serija propasti.
Zavisi od tvoje definicije od "propasti". Za mene je serija propala onog momenta kada vise nisi imao duel Ford vs Holden.
joj tale pa ti si rekao da će se serija ugasiti. serija ne da se nije ugasila nego sad imamo 3 car makera.Talladega_500 piše: ↑sreda, 19. mar. 2025. u 23:40hZavisi od tvoje definicije od "propasti". Za mene je serija propala onog momenta kada vise nisi imao duel Ford vs Holden.
I dalje stojim iza toga da ce se serija ugasiti.
Ne razumes - nije stvar u broju automobilskih proizvodjaca vec kojih specificnih automobilskih proizvodjaca.