Pa zar nije tako?
Xfinity serija je imala preko 1.000.000 gledaoca na svakoj trci ove sezone - to je cini 2. najpopularnijim americkim auto-moto sportom (iza Cup). Znaci Xfinity je gledaniji nego Indy, IMSA, NHRA, itd.
Dalje, ti kazes "regularni deo sezone nikom nije važan" i onda okacis link koji kaze da je trku na Kansasu prosle sedmice gledalo 2.3 miliona ljudi. Pa vise ljudi je gledalo Kansas prosle sedmice nego sto je gledalo 6 od 10 playoff trka prosle sezone.

F1 ima 20 vozaca, sezona ima 24 trke. Drive to Survive ima 10 epizoda.to je smišljeno da bude kao DTS o F1.
NASCAR ima 36 vozaca, sezona ima 36 trke. Full Speed ima 5 epizoda.
Gledao sam svaku epizodu i nije istina da obuhvataju celu sezonu. Svaka epizoda je o specificnom timu i obuhvate samo najzanimljivije detalje. Nekada to bude pocetak sezone, nekada sredina, nekada kraj - ali o nijednom vozacu nisu pricali za bas svaku trku u sezoni. Ima gomila vozaca za koje su pokazali desavanja na trkama samo na par trka u sezoni.DTS obuhvata celu sezonu F1.
Kako ocekujes da u 5 epizoda pricaju o 36 vozaca i 36 trka?Ja sam te pitao jel ovo obuhvata celu sezonu ili samo plej of na šta si ti odgovorio samo plej of. Znači da ni Nascaru nije bitan reg. deo sezone.