Pratim Decker vec nekoliko godina u nizim serijama, vozila je u ARCA i Truck. Osim 5. mesta na Daytoni u Truck prosle sezone, nije nesto mnogo pokazala, a nije vise ni nesto mlada (24 godine).

Ja licno mislim da je samo pitanje vremena kada ce doci u NASCAR. U NASCAR-u se obrcu mnogo vece pare nego u Indy i kapiram da ga je Penske prvo doveo u Indy da malo stekne iskustvo za americko trkanje i verovatno americki nacin zivota. U protivnom nema mi bas smisla da je napustio Supercars samo zbog Indy ... doduse Penske se je povukao iz Supercars jer je verovatno video da serija ide prema dole i da za par godina vise nece ni postojati (barem ne na nacin na koji je ljudi pamte, a to je Ford vs Holden).
ima i druga strana. Penske je kupio Indycar i dovodi zvezde. Realno njemu McLaughlin u Nascaru nije potreban. Ali u Indiju sa Dzimijem Dzonsonom pa Grozan, pa Alonso bio, Penske to cilja. Da otvori nova trzista i zaradi.Talladega_500 piše: ↑nedelja, 7. feb. 2021. u 05:47hJa licno mislim da je samo pitanje vremena kada ce doci u NASCAR. U NASCAR-u se obrcu mnogo vece pare nego u Indy i kapiram da ga je Penske prvo doveo u Indy da malo stekne iskustvo za americko trkanje i verovatno americki nacin zivota. U protivnom nema mi bas smisla da je napustio Supercars samo zbog Indy ... doduse Penske se je povukao iz Supercars jer je verovatno video da serija ide prema dole i da za par godina vise nece ni postojati (barem ne na nacin na koji je ljudi pamte, a to je Ford vs Holden).
Ko bi reko po tvom nickuTalladega_500 piše: ↑nedelja, 7. feb. 2021. u 23:42hUglavnom ne gledam superspeedways trke. Mnogo su dosadne.
Od koje godine gledas Nascar?Talladega_500 piše: ↑ponedeljak, 8. feb. 2021. u 15:43hNekada je bilo drugacije trkanje na superspeedways.
Od 2006 ja mislim. Secam se Dejtone 2007 to mi je i dan danas najbolja DejtonaTalladega_500 piše: ↑ponedeljak, 8. feb. 2021. u 22:05hTu i tamo sam poceo da gledam tamo negde 2002. ili 2003. Bas aktivno pratim od 2005. sezone. A ti?
mislim da ce biti. Dzordan na PP zbog marketinga. tako je bilo i sa Danicom i mnogim drugim.Talladega_500 piše: ↑sreda, 10. feb. 2021. u 22:12hBubba najbrzi na danasnjem treningu ... Bice veselo ako bude na pol poziciji.