Talladega_500 piše: ↑utorak, 3. dec. 2024. u 03:28h
Par vozaca kojima se bas drma posao i misim da je 2025. sezona za njih presudna...
Austin Cindric - spasilo ga sto je Blaney ostao bez goriva na Gateway, inace se ne bi plasirao u playoff i verovatno bi zavrsio na 20.+ poziciji u generalnom plasmanu. Cindric vec godinama nema rezultate kao Logano i Blaney, jednostavno mislim da su mu dani odbrojani jer je vec 4 godine u timu, do sada je trebao da se prilagodi. Njega najvise drzi na poslu sto mu je cale predsednik tima.
Austin Dillon - jeste da je ceo Childress u velikom padu, ali Dillon je bas los u zadnjih par godina. Nije on nikada bio neki extra vozac, ali se pre uglavnom borio za 12-15. mesto i pobedjivao bi sa vremena na vreme. Takodje ga drzi u timu sto mu je deda vlasnik tima, ali sve je teze opravdati da on vozi u timu nego recimo Austin Hill.
Ceo Trackhouse - mislim da je sledeca godina presudna i za Chastaina i za Suareza i za van Gisbergena, zato sto Trackhouse ima najveceg NASCAR talenta u Americi - Connor Zilisch. Zilisch ce u 2025. sezoni voziti za JR Motorsport u Xfinity, ako ostvari dobar rezultat mislim da ce ga Trackhouse gledati ubaciti u Cup vec 2026. godine, ako ne tada onda 2027. godine. Chastain ima jakog sponzora u Buschu, Suarez i van Gisberger su popularni internacionalno tako da... Jedino resenje je da se Trackhouse prositi na 4 tima, ali ne verujem da imaju finansije da kupe 2 chartera u 2 godine.
Alex Bowman - i ove godine su postojale price da ce biti zamenjen, mada je celu sezonu vozio solidno i glupa inspekcija ga je sprecila da ode u top 8. Hendrick je doveo Justin Haleya u Spire sa ciljem da ga potencijalno dodje u Hendrick, znaci 2025. godina je presudna i za Bowmana i za Haleya.
To je to od zvucnijih imena.
Jos par imena na koje treba obratiti paznju ove sezone:
Carson Hocevar - proslogodisnji rookie godine, jako talentovan, sada kada znamo da je Hendrick (potencijalno) zainteresovan za njega mislim da ce hteti da pokaze jos vise.
Todd Gilliland - postao je prvi vozac Front Rowa, prosle sezone je imao nekoliko bas dobrih rezultata iza sebe, posebno na superspeedways. Front Row ima tehnicku saradnju sa Penske, tako da Gilliland moze da iznenadi.
Noah Gragson - slicno kao i Gilliland, sad ima odresene ruke u Front Row. Prosle sezone mislim da je bio najbolji vozac u Stewart-Haas. Od njega se uvek ocekuje da eksplodira kao sto je radio u Xfinity, a prosla sezona je definitivno bila korak unapred.
Ty Gibbs - toliko najavljivan kao "sledeci Kyle Busch", ali jos se ceka od njega da eksplodira u Cup. Par stvari mu idu u korist - mlad je (22 godine) i deda mu je vlasnik tima. Prosla sezona je bila korak unapred, plasirao se u playoffs, imao 8 top 5, ali vozi u Cup vec 2.5 godine i sada se vec ocekuju pobede.
Ceo Legacy Club - prosle sezone su presli na Toyotu, ali nemaju tehnicku saradnju sa Gibbsom i 23XI. Cudan potez, rezultatski su otisli korak unazad prosle godine. Jones je zavrsio 28., Nemechek 34. Prica se da su Legacy i Childress uglavnom pokupili radnike ugasenog SHR-a.

When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.