kyle piše: ↑sreda, 27. nov. 2024. u 01:59h
pa nije isto kad nekog namerno slupas i blokiranje. blokiranja je uvek bilo. a oni sad tu prave razliku. bezveze.
Blokiranje za druge vozace nikada nije bilo dozvoljeno. Spominjao sam nekoliko puta kakve su kazne Stewart-Haas i Michael Waltrip dobili u prolosti zato sto je jedan vozac blokirao za drugog - i to je jos bilo blokiranje unutar istog tima (jedan vozac tima blokirao za drugog). A na Martinsville se desilo da vozaci Childressa i Trackhousea blokiraju za Hendrick - i mislili su proci bez kazne?
ma ovde je bio problem u stazi. sto je mala i uzana. na nekoj drugoj stazi ovo se ne bi desilo. zato ja kazem da sve te short ovale treba izbaciti. ne samo zbog ovoga vec sto je to proslost kada se nascar vozio na dirt. nascar je odavno presao na asfalt i vece staze.
Short tracks nikada nece biti izbacene sa kalendara - zato sto je NASCAR istorija na takvim stazama i Amerikanci generalno vole short track trkanje. Nije trkanje samo da jure najvecom brzinom, vec i kako se snalaze u guzvi. Trka na Martinsvillu u playoffu bi bila jedna od najboljih trka u ovoj sezoni da nije bilo skandala sa namestanjem.
NASCAR bi trebao da ima jednu dirt trku na kalendaru - ali na pravom dirt, ne ono sta si radili na Brisolu gde su asfaltiranu stazu prekrili zemljom. Kad gledas koliku popularnost ima WoO, Sprint, Late Model, Midget, itd - nema sanse da ce ikada ukinuti short track. Ukidanje recimo Martinsville bi bilo jednako sokantno kao ukidanje Daytone, tako da se to nikada nece desiti.
vidi. realno. ako ja gledam u nedelju f1 onda sam ceo dan time okupiran. i sledeci dan jer pricam sa ljudima samo o tome. i onda tek dodje nascar koji pogledam samo highlightse jer sto bi ja gubio 3 sata na nesto sto mogu videti u 10 minuta. e da i motogp bude druge nedelje. tako da nascar je ustvari tek treci po redu.
Pa cekaj - mozes i F1 da vidis na highlights za 10 minuta. Sto gledas trku 2 sata, posebno F1 trku gde prestizanja ima izuzetno malo? Mislim, ako volis F1 vise od NASCAR-a to je nesto drugo, ali ti kazes "sto bi ja gubio 3 sata na nesto sto mogu videti u 10 minuta" - pa to vazi i za F1, zar ne?
Ja gledam ARCA i Truck petkom, Xfinity subotom, Cup nedeljom. Ako je taj vikend bio Indy, F1, NHRA i Supercar - onda pustim Indy u ponedeljak ujutro, NHRA u utorak, F1 u sredu i Supercars obicno pogledam highlights jer ni jedan kablovski kanal ne prenosi. Radim od kuce tako da mi je ponedeljak - sreda ujutro dok pijem kafu i proveravam email prilika da pustim trke koje sam snimio preko vikenda i nisam uspeo da pogledam. Nekada se desi da Indy gledam isti dan kao i Cup jer Indy obicno bude istog dana, ali ranije ujutro.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.