Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

2025. sezona

Odgovori
Boss
Poruka: 3346
Član foruma od: petak, 9. feb. 2018. u 15:06h

Re: 2025. sezona

Poruka od Boss » ponedeljak, 3. nov. 2025. u 20:33h

pa japanci to imaju i zove se Super GT. čak su se jednu godinu ujedinili sa nemačkim DTM. ali kad dođu u ameriku za taleta je to this is not your country hahahaha i on meni priča da je larson rasista hahahaha hahahaha hahahaha
Talladega_500 piše:
ponedeljak, 3. nov. 2025. u 20:31h
I dan danas stojim iza toga da je NASCAR americki sampionat i da samo americke firme trebaju da se takmice.
pre nekoliko nedelja si rekao da si tako pričao dok si bio mlad. ali vidimo da i dalje tako misliš. kao što sam ti i rekao nisi se ti promenio a-a :)
Best finish: 2nd (2022)

Talladega_500
Yankee
Poruka: 15233
Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h

Poruka od Talladega_500 » ponedeljak, 3. nov. 2025. u 20:45h

Znaci kod tebe postoji mogucnost da neko bude rasista prema auto brendu? hahahaha
pa japanci to imaju i zove se Super GT. čak su se jednu godinu ujedinili sa nemačkim DTM. ali kad dođu u ameriku za taleta je to this is not your country
Jel bi imalo smisla da Juventus igra Premijer Ligu? Da Partizan igra NBA ligu? U kom svetu ima smisla da stranci ucestvuju u domacem sampionatu? Bez obzira da li je rec o Toyoti u NASCAR-u ili Chevroletu u Super GT - kakav je to domaci sampionat gde stranci ucestvuju?
pre nekoliko nedelja si rekao da si tako pričao dok si bio mlad. ali vidimo da i dalje tako misliš. kao što sam ti i rekao nisi se ti promenio a-a :)
Ne, pre nekoliko sedmica sam rekao da mi ime brenda nije bitno. To nema nikakve veze sa ovim sta ti danas pises.
Boss piše:
ponedeljak, 3. nov. 2025. u 20:09h
pa tako su i onom pikeu zakačili da je rasista a čoveku najbolji prijatelj crnac :)
Evo posedujem i ja Toyotu pa ti opet tvrdis da sam rasista prema Toyoti. hahahaha
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.

“Normal" is just a setting on your dryer.

Boss

Poruka od Boss » ponedeljak, 3. nov. 2025. u 21:29h

Talladega_500 piše:
ponedeljak, 3. nov. 2025. u 20:47h

Jel bi imalo smisla da Juventus igra Premijer Ligu? Da Partizan igra NBA ligu? U kom svetu ima smisla da stranci ucestvuju u domacem sampionatu? Bez obzira da li je rec o Toyoti u NASCAR-u ili Chevroletu u Super GT - kakav je to domaci sampionat gde stranci ucestvuju?

pusti ti te sportove sa loptom. barem je motosport poznat po tome što okuplja car makere sa svih strana. Jel u supercarsu voze samo australijski brendovi? rekao sam ti za spoj japanskog super gt i dtm nažalost to nije moglo zaživeti jer je bilo skupo. zatim taj dtm je pre imao brendove koji nisu iz nemačke. pa kako to ako se zove Deutsche Tourenwagen Meisterschaft :) Zatim BTCC isto ima strane brendove.

Talladega_500
Yankee
Poruka: 15233
Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h

Poruka od Talladega_500 » ponedeljak, 3. nov. 2025. u 22:39h

Razumem ja to, ali mi se to ne svidja. Domaci sampionati trebaju da imaju samo domace timove. I onda pored toga ako hoce da imaju evropski ili svetski sampionat, onda ih pomesati sve da se vidi ko je najbolji od najboljih.

Jer ovako nema ni mnogo smisla da se recimo Alfa Romeo takmici u britanskoj seriji turistickih automobila ili slicno. I na osnovu tog misljenja smatram da Toyoti nije mesto u NASCAR-u - ne zato sto kao diskriminisem protiv Toyote ili zato sto pratim Trumpovu ideologiju "Amerika samo Amerikancima", jer bi rekao potpuno isto i da se Chevrolet i Ford odluce takmiciti u nekom japanskom takmicenju.
Boss piše:
ponedeljak, 3. nov. 2025. u 21:29h
pusti ti te sportove sa loptom.
Zasto? U cemu je razlika da Juventus hoce da igra u Premier Ligi sa Alfom Romeo da se takmici u britanskoj seriji turistickih automobila?
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.

“Normal" is just a setting on your dryer.

Boss

Poruka od Boss » utorak, 4. nov. 2025. u 10:33h

zar nije nascar nekad imao i trku van amerike?
i tojota da nije ušla šta bi smo imali samo chevy vs ford kao u onoj siromašnoj australijskoj seriji.
Talladega_500 piše:
ponedeljak, 3. nov. 2025. u 22:39h
jer bi rekao potpuno isto i da se Chevrolet i Ford odluce takmiciti u nekom japanskom takmicenju.

pa ford se godinama takmiči u australijskoj touring car seriji pa se nisi bunio. :)
Talladega_500 piše:
ponedeljak, 3. nov. 2025. u 22:39h

Zasto? U cemu je razlika da Juventus hoce da igra u Premier Ligi sa Alfom Romeo da se takmici u britanskoj seriji turistickih automobila?
oni već to igraju i to se zove Liga Šampiona :)

9:00

evo i on se slaže sa juniorom da ni taj stari bodovni sistem nije bio savršen.

Odgovori

Povratak na „Nascar“