Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

ARCA

Odgovori
Talladega_500
Yankee
Poruka: 15676
Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h

Re: ARCA

Poruka od Talladega_500 » petak, 12. dec. 2025. u 04:38h

Talladega_500 piše:
četvrtak, 11. dec. 2025. u 02:50h
Isabella Robusto ce sledece sezone voziti za Nitro Motorsports.

Verovatno glavni kandidat za titulu.
Pored Robusto, Nitro Motorsports ce imati jos 6 vozaca u glavnoj ARCA seriji (ukupno ce 5 voziti punu sezonu, 2 delimicnu sezonu), plus po nekoliko auta u East i West serijama.

Pored Robusto, objavljena su jos 3 vozaca - Gavan Boschele, Leland Honeyman i Thomas Annunziata.

Nitro je inace prosle godine kupio nekadasnji Venturini Motorsports i onda udruzio oba tima pod svojim imenom.

Slika
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.

“Normal" is just a setting on your dryer.

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » petak, 12. dec. 2025. u 17:15h

Jedno ime koje ce prepoznati svi oni koji prate ARCA vec duze vreme je Alli Owens.

Nekada je bila velika nada u ARCA i onda se povukla 2010. godine nakon sto nije uspela da nadje sponzora. Nakon toga je vozila samo jednu trku u bilo kojoj seriji - 2016. godine je vozila za Obaika Racing u O'Reilly na Richmondu.

Sada je objavljeno da se vraca trkanju - vozice 5-8 trka ove sezone za Kimmel Racing.

Slika
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » subota, 13. dec. 2025. u 19:58h

Aktuelni sampion ARCA East 16-godisnji Isaac Kitzmiller ce voziti minimalno 4 trke u glavnoj ARCA seriji sledece sezone.

Slika

Odgovori

Povratak na „Nascar“