kyle piše: ↑četvrtak, 7. nov. 2024. u 12:33h
tale, cekaj, pa ne mozes nekog namerno slupati. nema veze koji tim vozi. to si ti reko isto.
Ne mozes ti, ali moze neko drugi za tebe. I taj neko drugi najebe, ti prodjes dobro i ti zadovoljan.
Bas to se desilo na Martinsville. Dillon i Chastain su namestili rezultat (sto je protiv pravila), Dillon i Chastain su kaznjeni, ali onaj ko je imao koristi od toga (Byron i Hendrick) nisu dobili bas nikakvu kaznu - plus je prosao u finale.
Chevrolet ce na kraju platiti kaznu koju je dobio, ali je opet prezadovoljan jer se Byron plasirao u finale.
A ista logika bi nastala i na racun pobeda kada bi se racunale samo pobede.
mislim da ce logano biti sampion. prica je previse dobra da ne bi bila ispricana do kraja. (mislim na ono kad je vec bio out iz plejofa a evo ga sad u finalu. kakav comeback. a amerika voli comebacke)
Voleo bi da si u pravu, ali ne verujem da jesi. Penske je osvojio 3 od zadnjih 6 titula, ukljucujuci zadnje 2. Bilo bi previse da Penske opet osvoji titulu. Ja i dalje mislim da ce Byron osvojiti titulu.
Plus, to sto Penske ima 2 auta u finalu nije plus jer moraju da usmere resorse na 2 auta umesto da se kocentrisu samo na jedan. O tome je bas pricao Hamlin u podcastu ove sedmice, kako celokupna Toyota (ukljucujuci i Gibbsa) se orijentise samo na Reddickov auto ovog vikenda. Verujem da isto zajedno rade svi Chevroletovi timovi. A onda imas Penske koji mora da se orijentise na 2 auta - bilo bi bolje za njih da je u finalu samo Logano ili samo Blaney.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.