Juce u Phoenixu ...

Konacan plasman na kraju sezone:

Secas se kad si na pocetku sezone pisao da se Penske raspada? Otisao Keselowski, otisao MoneyLion u 23XI, ugasili Xfinity tim ...
Pa i ti si pricao da je ovo Fordu jedna od najlosijih sezonaTalladega_500 piše: ↑sreda, 9. nov. 2022. u 16:13hSecas se kad si na pocetku sezone pisao da se Penske raspada? Otisao Keselowski, otisao MoneyLion u 23XI, ugasili Xfinity tim ...![]()
Pa zar nije? Samo 2 vozaca u top 10 u poenima. Samo 9 pobeda u 36 trka, a Chevrolet 19 pobeda. Sam Hendrick je imao 11 pobeda, a ceo Ford samo 9.
Bio je jedan vozac najbolji u jednoj trci, ne ceo Ford i ne celu sezonu. Bilo je dosta trka ove sezone gde se Ford mucio da uopste ima samo jednog vozaca u top 10. Znam da detaljno ne pratis celu sezonu, ali ja pratim i bilo je trka gde je najbolje plasiran Ford bio Almirola na 9. mestu ili slicno.
Kao sto rekoh gore, to sto je jedan Fordov vozac nesto napravio ne znaci da Ford kao tim nije imao katastrofalnu sezonu. Ne meri se uspeh celog brenda po jednom vozacu. Broj pobeda celog brenda sve govori.