Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

2027. sezona

Odgovori
Boss
Poruka: 4064
Član foruma od: petak, 9. feb. 2018. u 15:06h

Re: 2027. sezona

Poruka od Boss » četvrtak, 16. apr. 2026. u 16:54h

Synyster piše:
četvrtak, 16. apr. 2026. u 15:48h
Hendrick ga je otpustio kada je bio mlad i najveca mlada zvezda - nema sanse da ce ga sada matorog i nepopularnog zaposliti.
“Rick Hendrick Called Me”: Mark Martin Reveals Getting A New Lease of Life Late in His Career

He piloted the No. 5 Chevrolet in 2009 and ended up winning five races at 50 years old. That historic performance placed him second in the points standings when the dust settled.

Slika
The two things that ultimately matter in racing are the stopwatch and the checkered flag. Everything else is opinion.

Synyster
Yankee
Poruka: 16902
Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h

Poruka od Synyster » četvrtak, 16. apr. 2026. u 23:10h

Nesto sam primetio - Connor Zilisch je 2024. godine potpisao visegodisnji ugovor sa Trackhouse.

"Visegodisnji" ugovor u to vreme je uglavnom bio na 3 godine - sto bi u teoriji trebalo da znaci da ce Zilisch biti slobodan vozac na kraju 2027. sezone.

Trackhouse je katastrofa ove sezone, ako se ne poprave sledece godine - ne bi me iznenadilo da Zilisch krene da razmislja da vozi negde drugo. Posebno zato sto Zilisch bas ume da vozi, prosle sedmice na Bristolu je nadmasio Cup sampiona Larsona u istom autu (oba su vozila za JR Motorsport).

Tu mislim da ce i Hendrick i Penske i Gibbs gledati da ga upecaju. Hendrick da zameni Bowmana, Penske da zameni Cindrica, Gibbs da zameni Hamlina (koji je tada objavio penzionisanje). Tu mislim da Hendrick ima najvece sanse da ga upeca jer Zilisch ima sve uslove da bude Hendrickov vozac. Nekako mi se ne uklapa u Gibbs (koji ce verovatno promovisati Brent Crewsa), a jos manje u Penske.

Slika
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.

Dying is easy - it's living that scares me to death.

“Normal" is just a setting on your dryer.

Synyster
Yankee

Poruka od Synyster » sreda, 22. apr. 2026. u 02:47h

Dale Earnhardt Jr mislim da ce Kyle Busch voziti za Spire sledece sezone.

Ja i dalje mislim da bi Spire bio lud da ga zaposli. Zapravo jedini Spireov vozac koji trenutno nije pod ugovorom (tj. jedino potencijalno slobodno mesto za 2027.) je #7 gde vozi Suarez - a Suarez trenutno cuva chase poziciju. Spire bi bio glup da se resi chase vozaca u zamenu za istrosenog Buscha.

McDowell i Hocevar su pod ugovorima tako da #71 i #77 u Spireu nisu slobodni za sledecu sezonu.

Slika
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.

Synyster
Yankee

Poruka od Synyster » petak, 24. apr. 2026. u 23:46h

Legacy Club je zakazao konferenciju za stampu za nedelju ujutro.

To moze da znaci dosta toga, od novih ugovora sadasnjim vozacima, do novih sponzora, do informacija o novom 3. timu koji ce imati za 2027. sezonu. Dosta vozaca se spominjalo za tu poziciju - Riley Herbst, Jesse Love, Harrison Burton, itd.

Slika

Odgovori

Povratak na „Nascar“