Nesto sam primetio - Connor Zilisch je 2024. godine potpisao visegodisnji ugovor sa Trackhouse.
"Visegodisnji" ugovor u to vreme je uglavnom bio na 3 godine - sto bi u teoriji trebalo da znaci da ce Zilisch biti slobodan vozac na kraju 2027. sezone.
Trackhouse je katastrofa ove sezone, ako se ne poprave sledece godine - ne bi me iznenadilo da Zilisch krene da razmislja da vozi negde drugo. Posebno zato sto Zilisch bas ume da vozi, prosle sedmice na Bristolu je nadmasio Cup sampiona Larsona u istom autu (oba su vozila za JR Motorsport).
Tu mislim da ce i Hendrick i Penske i Gibbs gledati da ga upecaju. Hendrick da zameni Bowmana, Penske da zameni Cindrica, Gibbs da zameni Hamlina (koji je tada objavio penzionisanje). Tu mislim da Hendrick ima najvece sanse da ga upeca jer Zilisch ima sve uslove da bude Hendrickov vozac. Nekako mi se ne uklapa u Gibbs (koji ce verovatno promovisati Brent Crewsa), a jos manje u Penske.

When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
Dying is easy - it's living that scares me to death.
“Normal" is just a setting on your dryer.