Citao sam danas da je Front Row platio izmedju $20-25 miliona za charter.
Relativno "jeftin" s obzirom da je Spire prosle godine platio $40 miliona za svoj charter. Kao sto rekoh, zakon potraznje i ponude...
Citao sam danas da je Front Row platio izmedju $20-25 miliona za charter.
Sinoc je bila zadnja epizoda. Bas ce mi faliti, gledao sam Race Hub svako vece.Talladega_500 piše: ↑četvrtak, 9. maj 2024. u 03:00hGasi se NASCAR Race Hub. Generalno najbolja televizijska emisija na racun NASCAR-a. Emituje se svakog dana od ponedeljka do petka, traje 30-60 min.
Ono sta je cini posebnom je sto imaju odlicne analize jer cesto za goste imaju bivse i sadasnje crew chiefs, vozace, vlasnike timova i slicno.
Razlog lezi u promenama sa tv pravima za sledecu sezonu posto Fox vise nece imati vecinu trka.
Steta velika ...
Slicno je uradila i Tojota. Posle neuspeha u F1 okrenuli su se Nascaru, WRC-u i WEC-u.
Po meni oni ce zvati Kajl Busha nazad. Na koliko godina je Bush potpisao sa RCR-om?Talladega_500 piše: ↑četvrtak, 13. jun 2024. u 20:13hMartin Truex Jr je zakazao konferenciju za stampu za sutra popodne.
The Athletic pise da ce tada objaviti penzionisanje na kraju 2024. sezone.
I tako moze da pocne lov na najpozeljnije slobodno mesto u NASCAR-u vec duze vreme. Bilo je i drugih slobodnih mesta, ali se ranije znalo ko ce tamo - ovaj put postoje spekulacije, ali nista sigurno.
Napisacu kasnije analizu ko bi mogao da zameni Truexa...
Napisao sam u jednom od prethodnih komentara, Buschov ugovor za sledecu sezonu je timska opcija. Znaci Childress odlucuje hoce li biti aktiviran.
Objavljeno je i zvanicno. Truex ce u penziju na kraju sezone, ali nije iskljuceno da ce voziti trke tu i tamo, samo ne vise punu sezonu.Talladega_500 piše: ↑četvrtak, 13. jun 2024. u 20:13hMartin Truex Jr je zakazao konferenciju za stampu za sutra popodne.
The Athletic pise da ce tada objaviti penzionisanje na kraju 2024. sezone.
I tako moze da pocne lov na najpozeljnije slobodno mesto u NASCAR-u vec duze vreme. Bilo je i drugih slobodnih mesta, ali se ranije znalo ko ce tamo - ovaj put postoje spekulacije, ali nista sigurno.
Napisacu kasnije analizu ko bi mogao da zameni Truexa...
Gibbs da je hteo da ga zadrzi zadrzao bi ga pre 2 sezone. Busch je u velikom padu forme jer je stariji i uopste nema sponzore.