Sto dobro izgleda crveni Focus!

Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Kupio bih takav set felni kao što su na kamiončetudarko darko piše:neka neko veze krstica, oma
al je dobar![]()
![]()
![]()
![]()
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Ni ja ove balone...BokiRS piše:http://www.mojauto.rs/polovni-automobil ... s_2005_god
ne kapiram ove plastike
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
dax92 piše:A dobro, neki su sa ovog foruma djirali 205-60 r16 na mk1 Focusu, ali je i Focus bio bas za njivu sto se tice visine!![]()
Ma ne skroz, samo u estetskom smislu, da se zamene branici i poskidaju plastike koje su visak, poskidaju folija sa haube i obrvice, verovatno ima i neki deo u unutrasnjosti koji je budzen. A zasto bi ga neko vracao? Sta ja znam, mozda se posvidja nekome boja a ne ceo auto, mozda mu se svidja i ovakav, pa ga to prodje posle nekog vremena, i daleko od toga da sam trenutno kupac za ovako nesto. Ne dam svog lubenicaraBokiRS piše:sto bi ga vracao u fabricko stanje?
kupis vec nekog u fabrickom stanju i miran si.
Ja sam mog vracao u fabricko stanje pa sam to vracanje platio vise nego auto.
I pritom je ova cena suluda.
mnogo toga ti ne kapirasBokiRS piše:http://www.mojauto.rs/polovni-automobil ... s_2005_god
ne kapiram ove plastike