ja i totti se ne zalimo911s [SK] piše:Doduše ubijaju se svi od prodaje?

ja i totti se ne zalimo911s [SK] piše:Doduše ubijaju se svi od prodaje?
Stoji u oglasima vise od pola godine, nema lip napred, cukan napred, fale neke sitnice...bojan_kv piše:http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... s_18_tdci/ obratite paznju na kilometrazu. Neznam samo po koji put 95 hiljada ili su zaboravili 1
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Ja sam imao srece pri kupovini pa po prici insajdera sa placa, a koji mi je dobar drugar, na mom focusu nisu stigli da vrate kilometrazu, tako da je bilo 128 i nesto hiljada km. Enterijer mu je prilicno dobro ocuvan, i u odnosu na ono sto sam kasnije gledao sa "120-130 hiljada" je nov. E sad ko bi ga znao da li jesu ili nisu, ali iskreno i ne pridajem tome nesto znacaja, sve i da je presao 170000 kad sam ga kupio, mene dobro sluzi da cuknem u drvo.underwood piše:Ovi u pionirovom servisu u Kraljevu ne mogu da stignu da vrate te silne kilometraže koliko im vozila doteruju
javna tajna. Koliko znam na potezu KG-KV-ČA samo jedan autoplac ne vraća kilometraže
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Pravi opis za sliku sa avatara "ONO", neznam kako drugacije recimilan_gt piše:totti, jel ono sutra stize?