Evo vam Focus lubenicar sa realnom cenom.

Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Niko tebe nizašta nije prozivao, i šta ja mislim o tebi ni jednom nisam rekao, zato nije lepo da se služiš lažima da bi poentirao u diskusiji... ili izazvao neke reakcije koje bi dovele do... znaš već čega, prošao sam taj putBokiRS piše:Sve pare koje sam potrosio za kola sam sam zaradio, nisu mi dali mama i tata (doduse bata Dragomir mi je milion puta pozajmljivao).
To sto sam mlad poceo da radim i zavrsio faks za to vreme je moja stvar. Plata koju primam je prosecna. A to sto ti tripujes da sam ja samo napaljeni klinac pun para je tvoja stvar.
Zakacio si se za mene zato sto sam izneo misljenje koje se ne slaze sa tvojim.
...
?ssf01 piše:mislim da je dosta bilo prepiranja ko koliko ulaze para i ko kako zaradjuje i koliko ima svojih para...
ovakve price i da ih nazovemo "svadjice" nemaju mesto na forumu... tako da je dosta bilo toga i vratite se na temu zanimljivih oglasa fordova!
e zbog toga sto je dobar,dobice na poklon pozlacen dzoger sa sve masnicomBokiRS piše:doduse bata Dragomir mi je milion puta pozajmljivao
Zarad istine:BokiRS piše:Samo jos ovo da kazem. Ti si udario po meni sa pricom kako ja imam love.
Ja sam lepo par puta rekao koja je moja poenta. prvo odgovarao sam na tvoje prozivke. A druga nervira me degradacija Forda na forumu ljubitelja istog. A voleo bih da ti napises tu tvoju poentu.
kaki bre 12-ti,gljedaj da bude 19-ti bices dobro nagradjenmacaneli piše:od 15-tog sam tu,ali pazi da ne bude samo 25-tog
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()