Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Zanimljivi oglasi za Fordove

darko darko
Poruka: 3889
Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h

Re: Zanimljivi oglasi za Fordove

Poruka od darko darko » utorak, 12. jun 2012. u 12:40h

Dusan64 piše:Prodaje ga da bi kupio novijeg Mondea.
Bas to, ako upali upali, ja sam sa autom, kao i sto sam sa svakim fordom imao srece kod mene u vlasnistvu, PREZADOVOLJAN, a zarada moze da bude samo slag na torti, da stavim dooope u mk4 titnanijum x i ako da bog automatc. Mada cisto sumnjam, velika je razlika, platio sam ga 3400 izasao me je nest jace od 4000 sa svim zajebancijama registracijom, gumama, ulje filteri crevo, sto je potrebno za svaki auto, bio to i fica, ispod toga za sada nemam razloga da rizikujem, samo moze skuplje da me izadje. Ovako da mogu da izgubim dokle god ga budem vozio najvise 3400 a i sto nema sanse, znaci u najavi i ako ne prodam- ja sam PREZADOVOLJAN. Neprodavanjem mondea, ima svoje prednosti, pogotovo finansiski prednosti mnogo vece nego mk4.
Sto je najgore jutros me zove lik, (porastao sam za sva santimetra kad je spomenuo mondea :D ) trazio servisnu, cuo za ogrebotina, i kada sam mu rekao koliko sam dugo vlasnik, razgovor se odjednom skratio buhahahahah lol
NIsam platio auto 8-9 da ga dajem za 6 i da se traumiram kao neki drugi prodavci, opusteno, meni sve ide u korist, moze samo da me izadje mk4 za 6000 7000 :jeeej: .

BokiRS
Neizleciv
Neizleciv
Poruka: 4457
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 08:18h

Poruka od BokiRS » utorak, 12. jun 2012. u 12:47h

Opet Fancy kazem da ima izuzetaka.
Ja sam na primer sto se toga tice sigurno medju najludjima ovde. Ja odrzavam svoj auto kao retko ko i u svaki ulozim mnogo para i sve se zna sta je radjeno, kada i kako.
Mene moj st kosta do sada skoro 9000 eura i nije mi zao ni jednog jedinog eura, ali cu sutra kad budem trebao da ga prodam opet da se nadje neko ko nece verovati u to da sam odrzavao auto zato sto se ta prica jako generalizovala kod nas zbog svakakvih preprodavaca. I nas narod generalno mnogo kenja, svi se nesto primaju i mastaju i gledaju oglase u fazonu joj sto nema ovako nesto kod nas. Ima i kod nas dobrih kola, ali svi bi dobar auto za 100 eura.
Chip tuning za Ford-ove
viewtopic.php?f=94&t=19067

darko darko

Poruka od darko darko » utorak, 12. jun 2012. u 12:55h

E da, nisam ga nudio na forumu, kada vec znate koliko je placen, znaci nema kupca na forumu, kao ni mk2 sto je otisao za 1200 evra, mozes da poklonis, al vise vole ljudi mladu iz tudjeg sela iako zna koliko km je primila (i ima da je podize jos ), nego iz svog sela sto zna sve i postenu thumbsuph
Secam se da bokijevog rs-a kada ga je prodavao, da sam ja razmiljao da ga uzmem i ako mi nije bio nuzan kao ovaj karavan dizel, jer je stvarno bio exstra auto za male pare, i drago mi je sto ga mare nije ispustio.
Poslednja izmena: darko darko, na dan utorak, 12. jun 2012. u 13:02h. Ukupno izmenjeno 2 puta.

BokiRS
Neizleciv
Neizleciv

Poruka od BokiRS » utorak, 12. jun 2012. u 12:57h

Pazi, nemam ja nista protiv tvoje prodaje.
I treba da zaradis ako mozes.
Ovde je generalno problem zato sto ljudi znaju koliko si ga platio pa sad kukaju.
A ja bih uvek dao vise para za dobar auto, nego uzeo nesto za male pare pa krpio.
Chip tuning za Ford-ove

darko darko

Poruka od darko darko » utorak, 12. jun 2012. u 13:05h

Jeste jaka cena, ali ljudi, drugar mi kupio lagunu 2,2 dci vec ga izasla preko 6 isto godiste, oprema klot +, najaca fora je prodati pokvaren auto i muko moja predji kod drugoga, povoljni ispravni automobili nemaju prodju u srbiji......

milan_gt
Poruka: 11707
Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h

Poruka od milan_gt » utorak, 12. jun 2012. u 13:21h

dare vadi se da nisi jedini :D platio sam mondea pre skoro 3 god 7400 na placu a sad ga prodajem za 7 :D medjutim to je prvenstveno cena za zamenu i nije fixna :)

Johnnyford
Poruka: 45
Član foruma od: četvrtak, 16. feb. 2012. u 15:53h

Poruka od Johnnyford » utorak, 12. jun 2012. u 13:37h

http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... astek_reg/

Ovaj auto se nalazi u Kragujevcu i to bas u u jednom delu blizu mene bio sam da pogledam i ove pricice sto pisu ovde nisu bas najtacnije,Kao prvo covek je preprodavac sto mi je reklo par ljudi iz komsiluka ,drugo stoji vec nedelju dana neregistrovan,a kao satro registrovan i izgleda sveze zafarban,takodje ne vreujem da je testirano dal krov propusta tako da je meni bio totalno nesiguran ja sam sa rezervom bio spreman da dam 1100 e ali kao zadnja cena je 1300,sta vi mislite?

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11510
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Poruka od 911s [SK] » utorak, 12. jun 2012. u 14:24h

Prvo, nikad mi nisu bile jasne te cene "u zameni". Ako menjaš auto za evre i tražiš npr 4000 evra, za šta ga menjaš ako u zameni tražiš 4500? Isto za evre? Pa čekaj, jel ga menjaš za 4000 evara ili 4500? Menjaš ga za auto? Pa zvaće te neko ko će ti reći "evo ja ti u zamenu nudim auto koji u kešu cenim 5000, ali u zameni 5700, pa da se menjamo al da mi dodješ soma i 700". To je toliko glupo, jer od te cifre u zameni niko ne vidi ni evra, pa onda nema smisla ni poenta pričati u vrednosti ako je zamena, osim ako to nisu neke trgovačke fore za prodavanje magle, naravno u zameni za gušću maglu. Realno bi bilo napisati "u obzir dolaze realne zamene u sličnoj vrednosti, dogovor moguć". Ili možda ljudi misle da su pametni pa bi auto od 4000 evra, kog u zameni procene na 4500, da menjaju za neki koji isto vredi 4000 i da pritom zarade 500 evra, ili da ga menjaju za neki koji vredi 500 evra više, kao da su ostali ljudi veverice i od juče se bave automobilima.
Spoiler
Show
Podseti me na priču od pre koju godinu, jedan lik je prodavao Harlija za 10.000, drugi Opela GT za istu cifru. Ni jedan ni drugi nisu mogli godinama da nadju kupce, prvo iz razloga što su obojica daleko preterali sa ciframa koje traže. A onda su se našli i menjali se, vrednost u zameni 10.000. I obojica se hvale kako su dobro prošli i kako su se menjali kao za 10.000 evra, a to što niko nije video ni evra od 10 hiljada, niti bi ih ikad i dobio, i što im vozila vrede triput manje od te cifre to jel te nema veze...
Drugo, ne znam koliko ste toga svesni, ali ovu temu čita more ljudi koji nisu registrovani, nisu Fordadžije, nego jednostavno prate tržište, trguju, ili možda razmatraju da kupe nekog dobrog Forda. Neki se registruju pre kupovine, neki odmah posle ako je obave, za šta je živ dokaz podforum Predstavljanje članova. Tako da, druže Darko, ako si na forumu predstavio Moneda a nisi hteo da ga tu ponudiš, a sad na ovoj temi o njemu već dosta njih diskutuje pa se i ti sam javiš i kažeš šta i kako te je koštalo, budi siguran da to sada svi znaju. :) To što "nema kupca na forumu" ne znače da te neće zvati neko ko dobro prati forum.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Poruka od BojanM » utorak, 12. jun 2012. u 14:57h

Johnnyford piše:http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... astek_reg/

Ovaj auto se nalazi u Kragujevcu i to bas u u jednom delu blizu mene bio sam da pogledam i ove pricice sto pisu ovde nisu bas najtacnije,Kao prvo covek je preprodavac sto mi je reklo par ljudi iz komsiluka ,drugo stoji vec nedelju dana neregistrovan,a kao satro registrovan i izgleda sveze zafarban,takodje ne vreujem da je testirano dal krov propusta tako da je meni bio totalno nesiguran ja sam sa rezervom bio spreman da dam 1100 e ali kao zadnja cena je 1300,sta vi mislite?
Frankenštajn. Žmigavci šareni ili fale, krov nije originalan što je možda i najbolja vest ali boga pitaj kakva je limarija, auto je okrečen i to loše, enterijer budiboksnami (kurble i elektropodizači pozadi, napred NI JEDNO NI DRUGO?!)... ne znam kakav je motor, apriori bih ga zaobišao ako ti je bitan izgled - a za moj pojam je to kod kabrioleta možda i najbitnije, ja bar ne mogu da ga posmatram kao tek neki auto za prevoz od A do B. Cenu neću da komentarišem, ali u auto treba lupiti sigurno još hiljadarku samo da se dovede u normalu, a sigurno nisam mogao da sagledam sve iz oglasa.
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

fancy
Poruka: 2265
Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
Kontakt:

Poruka od fancy » utorak, 12. jun 2012. u 14:58h

BokiRS piše:...ljudi znaju koliko si ga platio pa sad kukaju.
...
Ljudi ne kukaju jer nisu zainteresovani za kupovinu, ljudi pričaju o nečem sasvim drugom što si, verujem sasvim slučajno, propustio da pomeneš.
Plus, neka ga je nasledio od babe (dobio za dž, svejedno) poenta bi bila ista :)
BokiRS piše:Opet Fancy kazem da ima izuzetaka.
Ja sam na primer sto se toga tice sigurno medju najludjima ovde. Ja odrzavam svoj auto kao retko ko i u svaki ulozim mnogo para i sve se zna sta je radjeno, kada i kako.
Mene moj st kosta do sada skoro 9000 eura i nije mi zao ni jednog jedinog eura, ali cu sutra kad budem trebao da ga prodam opet da se nadje neko ko nece verovati u to da sam odrzavao auto zato sto se ta prica jako generalizovala kod nas zbog svakakvih preprodavaca. I nas narod generalno mnogo kenja, svi se nesto primaju i mastaju i gledaju oglase u fazonu joj sto nema ovako nesto kod nas. Ima i kod nas dobrih kola, ali svi bi dobar auto za 100 eura.
Ti nisi nikakav reper za priču - imaš lovu, spičkavaš je levom i desnom na kola i to je to. Ali 98.75% ljudi nema takav odnos prema parama i kolima, iz ovog ili onog razloga. Čak je i Mare turio plin na "tvog" RS-a lol šta misliš zašto? ;) Enivej, karikiraš i preteruješ kad kažeš da bi svi hteli dobar auto za 100€. Svi oni koji plate auto ispod 1000€ znaju šta kupuju i zašto to kupuju (tj. zato što nemaju para za bolje). Dobar i noviji auto možeš da dobiješ između 3 i 4 soma samo tako. Dobio ga je i darkox2 kad ga je kupovao. Priče "Kum/šogor/komšija platio Lagunu/Golfa/... 6 i kusur soma..." i sl. su potpuno irelevantne kao bilo kakav argument u raspravi - ovaca ima svugde.
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X

Tihi92
Poruka: 474
Član foruma od: utorak, 21. apr. 2009. u 23:38h

Poruka od Tihi92 » utorak, 12. jun 2012. u 15:14h

Mare ubacio plin u Rs???

BokiRS
Neizleciv
Neizleciv

Poruka od BokiRS » utorak, 12. jun 2012. u 15:15h

Pa bas da imam lovu nisi u pravu. To sto ja bacam sve pare na kola je nesto sasvim drugo.
Ono sto ja hocu da kazem nema veze sa Darkom i njegovim autom i konkretno ovim slucajem, nego to da nasi ljudi samo zele da prodju sto jeftinije u svim situacijama pa je tako i sa kupovinom automobila.
Chip tuning za Ford-ove

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » utorak, 12. jun 2012. u 15:32h

911s [SK] piše:Prvo, nikad mi nisu bile jasne te cene "u zameni"... To je toliko glupo...
Ne bih se mogao više složiti sa tobom thumbsuph
Slika

fancy
Kontakt:

Poruka od fancy » utorak, 12. jun 2012. u 15:41h

BokiRS piše:Pa bas da imam lovu nisi u pravu.
...
Sorry, učinilo mi se da sam pročitao
BokiRS piše:...Mene moj st kosta do sada skoro 9000 eura ...
BokiRS piše:Rs nije bas jeftina igracka.
...
Ja kada sam uzeo mog vazio je za najboljeg u Srbiji pa sam upucao ni sam vise ne znam koliko hiljada evra da bi bio pravi.
...
(odavde: http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... 635#p43635)

...no možda sam jednostavno pobrkao nečije postove sa tvojim thumbsuph

BokiRS
Neizleciv
Neizleciv

Poruka od BokiRS » utorak, 12. jun 2012. u 15:45h

Nisi pobrkao moje postove, ali si pobrkao realnost posto ocigledno ne znas sta znaci kad neko ima para.
A ja pokusavam da objasnim da mi opasno ide na zivce (ne samo meni) to sto se na forumu ljubitelja Ford automobila ta marka mnogo degradira.
Ovde svi pljuju po Fordovima, cenama istih i ostalo. A svi su ljubitelji...
Chip tuning za Ford-ove

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11510
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Poruka od 911s [SK] » utorak, 12. jun 2012. u 15:51h

Doduše, da budemo iskreni - malo je dobrih polovnih primeraka kod nas. Broj u procentima je jednocifren.

Stare zalihe novih vozila:
http://ford.rs/Gm_Outlet-Centar_Polovni ... ry_5_Vrata
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

fancy
Kontakt:

Poruka od fancy » utorak, 12. jun 2012. u 16:03h

Mmm, Focus 2, prelepo, sviđa mi se ova ponuda... eh šta bi bilo kad bi bilo :)
BokiRS piše:Nisi pobrkao moje postove, ali si pobrkao realnost posto ocigledno ne znas sta znaci kad neko ima para...
Da. Očigledno sam pobrkao realnost i ne znam šta znači kad neko ima para :)
Sad, kad si mi već postavio dijagnozu, red bi bio i da me uputiš gde si mogu izlečiti iskrivljenu realnost, ne bih više da se blamiram :/

Ali opet, dozvoli, da za prosek kakav vlada na ovom forumu, u ovoj zemlji (i malo šire) sigurno nisam u krivu (možda mi je samo kriv pogled na realnost, ali i to se, valjda, leči thumbsuph).

Johnnyford
Poruka: 45
Član foruma od: četvrtak, 16. feb. 2012. u 15:53h

Poruka od Johnnyford » utorak, 12. jun 2012. u 16:06h

BojanM piše:
Johnnyford piše:http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... astek_reg/

Frankenštajn. Žmigavci šareni ili fale, krov nije originalan što je možda i najbolja vest ali boga pitaj kakva je limarija, auto je okrečen i to loše, enterijer budiboksnami (kurble i elektropodizači pozadi, napred NI JEDNO NI DRUGO?!)... ne znam kakav je motor, apriori bih ga zaobišao ako ti je bitan izgled - a za moj pojam je to kod kabrioleta možda i najbitnije, ja bar ne mogu da ga posmatram kao tek neki auto za prevoz od A do B. Cenu neću da komentarišem, ali u auto treba lupiti sigurno još hiljadarku samo da se dovede u normalu, a sigurno nisam mogao da sagledam sve iz oglasa.
Znaci i ja sam naucio ponesto,cim sam prisao odmah mi je boja bila sumnjiva zmigavac ko zna gde je :suicide: a o stanju motora je tek nepotrebno pricati,izgleda da je auto menjao vlasnike uvek kada dodje vreme za servis.Vuce onako solidno ali za moj pojam trebalo bi mnogo bolje.

BokiRS
Neizleciv
Neizleciv

Poruka od BokiRS » utorak, 12. jun 2012. u 16:13h

Sve pare koje sam potrosio za kola sam sam zaradio, nisu mi dali mama i tata (doduse bata Dragomir mi je milion puta pozajmljivao).
To sto sam mlad poceo da radim i zavrsio faks za to vreme je moja stvar. Plata koju primam je prosecna. A to sto ti tripujes da sam ja samo napaljeni klinac pun para je tvoja stvar.
Zakacio si se za mene zato sto sam izneo misljenje koje se ne slaze sa tvojim.
Ja i dalje kazem da me nervira sto ovde ima mnogo ljudi koji degradiraju Ford kao marku i to mi se ne svidja.
Chip tuning za Ford-ove

Daniel
Poruka: 6089
Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
Kontakt:

Poruka od Daniel » utorak, 12. jun 2012. u 16:33h

mislim da je dosta bilo prepiranja ko koliko ulaze para i ko kako zaradjuje i koliko ima svojih para...

ovakve price i da ih nazovemo "svadjice" nemaju mesto na forumu... tako da je dosta bilo toga i vratite se na temu zanimljivih oglasa fordova!
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011

darko darko

Poruka od darko darko » utorak, 12. jun 2012. u 16:59h

ljudi stvarno zao mi je ospet idete u off zbog mene, a ni na forum nisam oglasio mondea, lik je opet zvao danas i rekao da ce u nedelju da dodje da vidi, samo u koju, pozelite mi srecu....

Dusan64
Poruka: 5280
Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

Poruka od Dusan64 » utorak, 12. jun 2012. u 17:03h

Srecno i nadam se da ce ti to poci za rukom. Fancy preteruje,ko da on ne bi uzeo 3000e za svoj auto da moze..

milan_gt
Poruka: 11707
Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h

Poruka od milan_gt » utorak, 12. jun 2012. u 17:04h

a sto se zamene tice nikad nije problem prilagoditi (spustiti) trazenu cenu u zavisnosti od ponude onog drugog..nemoguce je podici..

Daniel
Poruka: 6089
Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
Kontakt:

Zanimljivi oglasi za Fordove

Poruka od Daniel » utorak, 12. jun 2012. u 17:24h

Darko srecno sa prodajom. I ocekujem neko slavlje kad ode ;)

Sent via Tapatalk
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011

darko darko

Poruka od darko darko » utorak, 12. jun 2012. u 17:27h

dace bog, i nize neka ide samo da bude mk4 automatic ;)

Odgovori

Povratak na „Zanimljivi Fordovi u oglasima“