Uvek se tapše po ramenu i proglasi carem onaj koji uzme takvu zver... a onda se kaže u sebi "dobro je da ja ne moram da plaćam tu registraciju i tu potrošnju"

Većina nas već registruje automobil na 6 rata, a mi sa decom/porodicom smo se odavno rastali od rashoda na gluposti. Razne aktivnosti (jezik, sport...) deteta su ubedljivo najveća mesečna stavka... ali, opet, to je već stvar prioritetamagnat piše:...ovakav auto mozes registrovati na 6 i vise rata.(u ovu ekipu spadaju oni Fensijevi tapsaci po ramenu iz kafica)
Jeste puno ali nije mnogo to je samo u nasim glavama problem jer nevodimo evidencije svojih licnih rashoda na gluposti
Da dodam na off. Posle skoro 25-o godisnjeg staza, bez problema prekinem, na "necu vise", na skoro 10g, avg 2000 - maj 2010, prve dve god. 0 kom., posle grebanje, tu i tamo uz alkohol i kartanje. Onda pocnem zbog nekog stresa. Kupovao cigrete do jan 2012, od tad samo grebanje uz alkohol sa drustvom, sto je u proseku ispod 1 dnevno.fancy piše:Shvatam ja njegovo pitanje, ali odgovor je malo komplikovan...
Ne skoro 10 godina do pre nekoliko meseci, sada da iz određenih razloga, 3-4 pljuge dnevno... mesečni trošak oko 1000 din. Budući da će trajati ograničeno... još nekih mesec-mesec ipo dana, (da, mogu ja to tako, zaista) teško da je to nešto na čemu bi ušteda donela mogućnost izdržavanja 2.5l V6
Mozda zato sto si smanjio cigare a ostavio kartanje i povecao pivoVladan piše:fancy piše:
Medjutim, nisam primetio da sam nesto ustedeo za sve te godine. Kad bi to moglo tako, svi bi bili milioneri, koliko su ustedeli na svemu i svacemu.
svidja mi se centralna konzolafancy piše:Mondeo Mk4, ispod 7 soma: http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... titanijum/
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()