Kakvih bolida ima...

Aj se kladimo da Buckel iz '48-me bolje leži u krivinama a bogami verovatno može i brže da ih prodjekompletno izvaren pre 4 g. zadnji trap od siere , prednji trap od bmw 5. trenutni motor 3,0 bmw i menjac. potrebno je srediti malo prednji trap,
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Estariol piše:Citiram sebe iz teme "Unakaženi Fordovi" :
Estariol piše:Ovo je Taunus, verovali ili ne... Snimite tablice...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jesu ono prednji farovi od Mondea Mk2 ili mi se čini???
Nemam komentar...
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Identican ovom vidim danas u gradu, samo sto je bio sam izgreban sa desne strane, i ulubljan poprilicno...darko darko piše:pa da je presao 90000 ne bih rekao, ali![]()
http://www.mojauto.rs/polovni-automobil ... s_2005_god
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Znaš čoveka??dax92 piše:... Znam coveka koji prodaje Golfa 3 94 godiste, dosta dobra oprema, 1.9td motor (75ks), stvarnih 150 000 km, nije udaran nikad... Na pocetku (letos) je trazio 4000. Sad je spustio cenu na 2500, i jos ga nije prodao.
...
i to u kombinaciji za zaklane pilice skosovafancy piše:Znaš čoveka??dax92 piše:... Znam coveka koji prodaje Golfa 3 94 godiste, dosta dobra oprema, 1.9td motor (75ks), stvarnih 150 000 km, nije udaran nikad... Na pocetku (letos) je trazio 4000. Sad je spustio cenu na 2500, i jos ga nije prodao.
...
Ne. Ti znaš žrtvu propagandeRealna vrednost te vreće lima nije ni 2 soma.