A dobro ipak se kod ovakvih, malo specificnijih vozila, ne gleda ekonomska logikavan piše:Стварно где је ту економска логика ?
Ниеј написоа да ли је мењан замајац . Пто се тиче мењача , није проблем у промени брзине , него је тај да модерни дизели развијају огроман обртни момент на малим обртајима када клипови чекићају по радилици , а ова даље по мењачу . Да мењач не би отишао дођавола , ставе пливајући замајац који на себе прима то чекићање . Али ни тај пливајући замајац није свемогућ , па оде . Треба избегавати нагла убрзања и вожњу под оптрећењем на нижим обртајима .Stefan_focus piše:![]()
Ok, naravno ako ga vozi neki cudak sto ne zna sa menjacem ali sve u svemu sutra cu zvati tog lika (naravno ako se brat slozi) pa da odem da pogledamo.. Za te pare opremom meni je extra...
Kad su seljaci,ja da si mi naleteo pre, bi te jos castio preko,ako za te pare dajes takav auto,tj kad bolje razmislim,mislio bi da je kraden ili je neko ubijen unutra za te pare. nego jel si ti to namestio nitro,kako se ponasa?BokiRS piše:Nisam mislio na konkretan slucaj, nego na Forda generalno.
Ovaj kabrio je bio ozbiljno razbijan, tako da bih ga ja zaobisao koja god da je cifra.
Evo ti konkretno moj auto. Nikada udaran, u odlicnom stanju.
Sa nitrom i megasquirt-om i sve 4 nove gume i milion drugih stvari, dao bih ga za 2500 eura, pa opet nista.
Da je golf 3 u takvom stanju dobio bih 4000 bez problema.
Ajde sto je u narodu tako, ali ne mogu da verujem da je u ovim nasim krugovima takva situacija.
Eto i Macanelijev Fokus, odlican auto, realna cena i opet nista