Sto volim kad covek ovo napiseMarkedjani piše:Ne lupaj krstiću... postoji Sierra GT.

Sto volim kad covek ovo napiseMarkedjani piše:Ne lupaj krstiću... postoji Sierra GT.
Čovek se uči dok je živthe gt's didn't get abs or rear discs, the 90 spec onwards cars all do discs all round with or without abs and all had it as an option with the 2.0 engines fitted, the gt was the last of the line and was supposed to replace the gls, but they downgraded the spec so you got your basic lx version with a different badge on it so someone has optioned it from the factory with abs so you've got a very rare car
Van piše: ...за све те буђаве фордове
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
Ove ako hoces da sredis da budu cakum pakum treba sigurno 30e jos + gumerile piše:http://www.polovniautomobili.com/oglas9 ... _felne_14/ ove su mnogo bolje za fiestuI meni trebaju neke felnice a vidim da su veoma retke alu felne za fiestu. Ove su bar po meni mnogo i bolje i lepse od tih originalnih.