Poruka
od markogak » subota, 4. feb. 2017. u 10:35h
Када сам куповао мог Мондеа на огласу пише Мондео 2002 2,0 тдци, караван, 205100 км. Цена 1600€ ,мало ударен... Ја одем да погледам. Прво, није тдци него тдди нема 205100 него 250000. У неку руку ми било драго што је тдди. Ауто је палио на додир кључа. Питам да га мало провозам али чова неда,вади се на полицији,нема таблице бла бла... Ја већ дигао руке али тати се свидео па то ти је.... Да скратим. Спусти цену на 1400€ и узмемо га. Следећи дан ауто се угаси у вожњи(писао на форуму)... Срећа па је само лифт пумпа била. Људи са ауто плацева су тешки преваранти,сви до једног, гарантујем да нема поштеног када су у питању старија возила типа 2000-2009. Бар су једном неког одрадили.
Конкретно ауто плац на крају Француске лево пре пруге заобилазите у широком луку.
Ја сам,, имао среће" да је у питању лифт пумпа и касније ауто је прегледан код Драгомира и констатовано да је сасвим ок.
Исти дан комшија негде на нбгд купи зафиру, топ стање......на путу кући распао му се мењач, али дословце распао....