Ko zna znajelchica piše:Lakoća uspešnog ostvarivanja tog cilja je direktno srazmerna količini keša u ruci911s [SK] piše:Ima ljudi kojima auto treba i hoće da ga kupe

Ko zna znajelchica piše:Lakoća uspešnog ostvarivanja tog cilja je direktno srazmerna količini keša u ruci911s [SK] piše:Ima ljudi kojima auto treba i hoće da ga kupe
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Pa sto onda uopste juris 1.6 a ne 1.8b?Focus piše:Ne zurim, zbog svega navedenog 1.6b je zlatna sredina, jedina mana je po meni to sto ne podnosi plin bas najbolje, a sigurno cu ga ugradjivati, sve ostalo mi odgovara, ali sto kaze st220 nema nekog izbora po oglasima....
Ne znam kako si zakljucio da je potrosnja bar 2l veca, kad ti recimo danijel kaze da je ista? Tih 200ccm mu sigurno nece podici potrosnju za toliko. Davno je prestalo da vazi pravilo veca kubikaza automatski veca potrosnja. Cak se cesto desava upravo obrnuto, pa recimo tezi modeli sa slabasnim motorom trose vise, posto moras da ih teras u vise obrtaje, jer nemaju dovoljno snage u nizim. A i 1800ccm je odavno prestao da bude veliki motor.Focus piše:Pa bar je za jedno 3000din skuplja registracija kod 1.8b koji ima 85kw naspram tddijevih 66kw, al to i nije toliko bitno koliko potrosnja, verujem da u svim rezimima 1.8b trosi bar po 2 litra vise na svakih 100km!
Komšinica mi filozofjelchica piše:Lakoća uspešnog ostvarivanja tog cilja je direktno srazmerna količini keša u ruci
Da trebalo bi jedino prelazna godina (2002) kod restilizacije nema veliku znacku. Mozda je sklopljen 2002 a prva registracija je 2003 ili su ga prodali pocetkom 2003 pa zato ima malu znacku..Focus piše:Zar ne bi trebalo da Focusi od 2002 pa na gore imaju vecu znacku na centru volana?
Za ovog pise da je 2003ce a znacka mala!?
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... 6b-nov-nov
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
mozda si malo paranoicanst 220 piše:Mozda je to zamenjeno staklo puklo usled bočnog sudara npr.
xaxaxaxaFocus piše: samo 2 strane na sajtu, em je svaki iz nekog razloga sumnjiv....
Da imam samo jedan auto ili dva, obavezno bih promeio šoferšajbnu, čisto da imam vrhunski neizgrebanu i da noću mogu da vidim perfektno. Ne mogu da nabrojim koliko puno ljudi znam da su je promenili baš iz istog razloga.st 220 piše:Mozda je to zamenjeno staklo puklo usled bočnog sudara npr.