Primetio sam i ja prednji desni kraj da je musav, plus prednji desni tocak stoji malo cudno, izgleda da je imala cukanje.
Nisam znao za tu pricu s drvetom, dobro su ga opeglali ondapopovicvl piše:Cena mu je izuzetno jaka. Za takve okolnosti 12-13k eura je dovoljno.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Ja imam 15ce a gledam ima nekoliko kompleta 17ca na KP ali nikako da mi odu Opelove 17 Irmscher, pitam ljude da se menjamo niko nece svi traze kes a meni se kes nikako ne daje bemudax92 piše:16" felne za focusa nista ne vrede... Ili 17", ili 14-15".
Niko ih nece zbog dimenzije guma koje nema skoro nigde, a isto kosta kao za 17"totti piše:Ma jeeeeeeeste :roll:
Sent from Sony Xperia M2
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Što se samog auta tiče tu se nema šta komentarisati, ali za te novce onaj ko ima i raspoložen je da registraciju plati 500 evra pre će voziti BMW ili Mercedes.