Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

P: Ford RS alu felne R14 + sigurnosne matice

Odgovori
nikola_focus
Poruka: 1474
Član foruma od: petak, 2. mar. 2012. u 11:58h

P: Ford RS alu felne R14 + sigurnosne matice

Poruka od nikola_focus » subota, 8. feb. 2025. u 18:32h

Pozdrav ljudi,

Na prodaju su Ford RS felne (ako se ne varam i ako to znaci oznaka na njima, iz 1985 godine, a mozda i gresim :D ). R14, 6J, ET 32, ne znam bas puno o njihovoj istoriji jer su dosle uz Fiestu koju sam nedavno pazario. Prethodni vlasnik mi je rekao da su kod njega nekoliko godina, vozene proslog leta, nisu krive ni varene (bar ne kod njega), ne tresu niti bilo sta slicno ali ja to nisam proveravao usled nedostatka vremena. Nazalost, sigurnosni srafovi poklopaca i 2 fabricka poklopca su nestala u akciji tako da dolaze 2 fabricka i 1 pravljeni poklopac sa klasicnim srafovima. Felne ce naravno, pre prodaje, biti oprane i sredjene najbolje sto mogu za novog vlasnika, samo da ugrabim malo vremena. Vise detalja i slika:

Sve felne:

Slika Slika

Felna 1 sa leve strane:

Slika Slika Slika

Felna 2 sa leve strane (deluje mi da je farbana i sredjivanja, ima tragova smirglanja i nekih ostecenja):

Slika Slika Slika

Felna 3 sa leve strane:

Slika Slika Slika

Felna 4 sa leve strane:

Slika Slika Slika

Matice su prilicno dobre, navoji dobri, ne proklizavaju, povrsinski malo korodirale ali savrseno funkcionalne. Stezao sam ih za probu do 90nm, kljuc ne proklizava niti bilo sta slicno.

Slika

Gume su Kumho EcoWing, ravnomerno trosene, dubina sare oko 5mm. DOT je 4415 tako da su prakticno za kantu ali tu odluku ostavljam buducem vlasniku. Nisam ih detaljno slikao upravo iz tog razloga ali ako nekog interesuje neka pise, slikacu.

Prodajem ih zato sto mi ne idu uz Fiestu i cilj mi je da uzmem nesto blize njenim fabrickim varijantama ili jednostavno celicne. Ukoliko je potrebno vise slika, neki specificni detalji, sta god, pisite, nabavicemo :D

Cena: za sve u kompletu neka bude 200 evra, naravno svestan sam stanja i spreman na dogovor. Zamene me ne interesuju

Kontakt: Nikola, 0644832084. Idealno porukom zbog posla ali naravno moze i poziv.

Preuzimanje: Idealno licno, cisto da se uverite u stanje i pogledate detaljnije. Moze montaza na auto za probu, moj, vas, kako god se dogovorimo. Mogu da ih dostavim na podrucju Nisa i okoline, eventualno Leskovac, Prokuplje, negde relativno blizu mog mesta :ford:

nikola_focus

Re: P: Ford RS alu felne R14 + sigurnosne matice

Poruka od nikola_focus » nedelja, 16. feb. 2025. u 22:08h

Aktuelno

nikola_focus

Re: P: Ford RS alu felne R14 + sigurnosne matice

Poruka od nikola_focus » nedelja, 23. feb. 2025. u 21:41h

Aktuelno, cena ide na 150e/17k RSD za komplet :ford: