Na prodaju su Ford RS felne (ako se ne varam i ako to znaci oznaka na njima, iz 1985 godine, a mozda i gresim

Sve felne:

Felna 1 sa leve strane:

Felna 2 sa leve strane (deluje mi da je farbana i sredjivanja, ima tragova smirglanja i nekih ostecenja):

Felna 3 sa leve strane:

Felna 4 sa leve strane:

Matice su prilicno dobre, navoji dobri, ne proklizavaju, povrsinski malo korodirale ali savrseno funkcionalne. Stezao sam ih za probu do 90nm, kljuc ne proklizava niti bilo sta slicno.

Gume su Kumho EcoWing, ravnomerno trosene, dubina sare oko 5mm. DOT je 4415 tako da su prakticno za kantu ali tu odluku ostavljam buducem vlasniku. Nisam ih detaljno slikao upravo iz tog razloga ali ako nekog interesuje neka pise, slikacu.
Prodajem ih zato sto mi ne idu uz Fiestu i cilj mi je da uzmem nesto blize njenim fabrickim varijantama ili jednostavno celicne. Ukoliko je potrebno vise slika, neki specificni detalji, sta god, pisite, nabavicemo

Cena: za sve u kompletu neka bude 200 evra, naravno svestan sam stanja i spreman na dogovor. Zamene me ne interesuju
Kontakt: Nikola, 0644832084. Idealno porukom zbog posla ali naravno moze i poziv.
Preuzimanje: Idealno licno, cisto da se uverite u stanje i pogledate detaljnije. Moze montaza na auto za probu, moj, vas, kako god se dogovorimo. Mogu da ih dostavim na podrucju Nisa i okoline, eventualno Leskovac, Prokuplje, negde relativno blizu mog mesta