2014 godine Mustang ce proslaviti 50 godina postojanja i za proslavu ce biti predstavljen potpuno novi model. Kao sto se vidi na slikama, model je tek poceo sa razvojom.

Moderator: ace1
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Pa zar nisu to ukapirali još '67-me?Talladega_500 piše: Naime, Fordov predsednik Allan Mulally nikako ne zeli modele samo za jedno trziste jer se financiski ne isplati
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Znaci nisi isao dovoljno brzo...Talladega_500 piše:apsolutno nikada nisam bio u situaciji da sam izgubio kontrolu nad vozilom
van piše:Ne moze se pucati globano , na konto imidza koji je lokalan , a koji sve vise gubi svoju sliku .
Tako lokalnim imidzom moze da se utice na fanove , ali ne i na svakodnevne kupce .
Zavisi sta spodrazumevas pod jaca krivina.Iosis piše:Kojom najvećom brzinom si prolazio kroz jače krivine?
2000 model (3.8L sa 190 hp) je 7.5 sekundi.van piše:Koliko treba tom mustangu 2001 sto ti imas , do tih 60 milja?