totti piše:Ko razume nemacki shvati da nemci ubedljivo najbolje odrade prenos, sa puno pravih informacija i predvidjanja...
Kao dugogodisnji gledalac F1 na RTLu, kad jos nisam imao bolji izbor (citaj: internet) ne slazem se sa tobom.
Heiko Wasser je klasican prepotentni patriota i strasno glup covek, koji pravi glupe pretpostavke i nagadjanja... Pokusava valjda da napravi neki show-efekat za nemce sa slicnim IQom kao njegov, verovatno mu to i uspeva, ali meni je poceo da se gadi.
Christian Danner sa druge strane je dobar strucnjak i veliki poznavalac automobila i auto-trka, njega vredi slusati. Samo ga mnogo kvari ovaj co-komentator...
Generalno bili bi ok duo kada ovaj Heiko ne bi u tolikoj meri forsirao Nemce, i konstantnu pricu samo o njima. Britanski komentatori forsiraju Britance, normalno, svako ce svoje da preferira, ali nisu toliko slepi ka ostalima kao Nemci.
Zakljucak: koga ne mrzi da saceka vece posle trke ili ko ima mogucnost gledanja BBC2, neka gleda britanski prenos i uziva u (po mom misljenju) najboljem prenosu u evropi, bar od onih sto ja razumem

I oni imaju istu kombinaciju kao i nemci, sa jednim profesionalnim trkacem i jednim voditeljom/entertainerom, ali je taj voditelj mnogo manje glup od Heika Wassera.
Znam da je mnogo gadno gledati F1 trku nakon sto se zavrsila, ali ja sam tako preziveo zadnje 2 godine i ne zalim se