Gledao sam svasta po internetu, pa naleteo na vas i odusevio se! Koliko dobrih informacija

Ovako:resio sam da postanem ponosni vlasnik jednog Focusa. Do sada nisam nikad vozio Ford, ali koliko sam se informisao, cini mi se da to nije losa kupovina.
Trazim neko 2001-2002 godiste, benzinca 1.6 do 3300e, limuzinu.
Pre neki dan vidim jednog odlicnog, doduse 1.8, tu sam se premisljao i prodavac me ubedi da zuri po dete u vrtic i ja kao dobro, javicu se posle, zovem ga posle 2 sata da donesem kaparu, a on mi kaze prodao ga

I onda pocne moja potraga po auto placevima. Ima svasta! I natrcim na jednog, malo mu je ostecen branik i ulubljen je pozadi malo,ali nije pukla farba i ima par sitnih ogrebotina. I nude mi ga veoooma povoljno, da ne kazem dz. Doduse, na autoplacu u Sapcu (to me nesto svi pljuju kad kazem gde).
Jeste da sam gledao da kupim nekog ocuvanog, ali nesto nikako ne nalazim dobar odnos cene i ponude, pa sam poceo da razmisljam da kupim ovog ostecenog, da ga sredim i ulickam.
Sta vi mislite o tome? Iskreno, nemam pojma ni koliko bi me ta popravka iznela, ali racunam i za 200-300e bi mi se isplatilo. Dobio bih auto za manje od 3000e.
E, sad, treba mi vas savet, da li se slazete ili mislite da ne bih prosao bas tako dobro? Da li da se ipak manem corava posla i trazim neki neostecen?