Naime,za četiri meseca završavam otplaćivanje kredita za moj trenutni automobil,i polako počinjem da razmišljam o tome koji bi mogao sledeći da bude,jer se generalno ne snalazim najbolje kod "Japanaca"..
Budući da sam kao prvi automobil posedovala Ford-ov model Fiesta,želja mi je da se vratim tom modelu,samo se dvoumim između starije ili novije generacije.
Takođe,dobro bi došao savet i oko toga da li mi je uopšte potrebna Fiesta,ili pre neki drugi model da uzmem,jer je izbor toliko veliki da ne mogu sama da odlučim.
Ono što bi trebalo da zadovolji moje lične potrebe ali i potrebe posla jeste da ne u pitanju benzinac,namenjen za grad i otvoren put. Takođe,ukoliko bih se odlučila posle svih preporuka da pređem na nešto novije,možda bi dobro došlo da poseduje neku vrstu kamere za parkiranje ili automatsko parkiranje,budući da je parking ispred televizije malo nezgodan i često skoro pun,pa bi mi to znatno pomoglo.
Za početak,makar da li novo ili nešto starije,i koji model konkretno preporučujete,a da može da zadovolji navedene potrebe?