Е па, добар дан. Први пут сам на овом форуму. Желим да вас поздравим све од реда и замолим за неко ваше искуство које би мени било од великог значаја. Пробао сам на тојота форуму али дефинитивно нисмо успели да нађемо решења. Дакле, имам породицу, двоје мале дечице. Само једног Форда сам имао у животу и био јако задовољан сам њим. Или чак два ако и Јагуара декларишемо као форда, мислећи на Х-тајп

Са њим нисам био задовољан. Дакле, Фиеста 2002 годиште пре пет година је био један од најзанимљивијих малих аута које сам возио. 1.4 дизел. Е сада, приоритети се променили. Тражим породичан ауто. Идеалан би био С-макс. Па бих вас одмах питао нешто око њега. Мане, замајац, зупчасти ремен, слабе тачке, који мотори и до колико км? Одмах иза њега би могао и Ц-макс да дође у обзир али ми некако смета 1.6 дизел. Некако им не верујем. Форд Ђондео МК3 бих врло радо узео и много ми се свиђа. За наследника немам лову.( Уједно, који је бољи КМ3 или МК4? ) Јер је гепек ооогромам. Е сад, који мотори, од које годиште? Претпостављам да је фејслифт од 2003 годиште најбољи. Чуо сам да замајци од 150 до 200 хкм обавезно рикавају. И да је замена око 1.000 ј€вреја. Шта је са ременом? Или имају ланац? На шта треба обратити пажњу? Дакле, буџет ми је до неких 3.500€ а за С-макса бих дао тј развукао се и до 4.200-4.300€.
Дакле, ваше мишљење и искуство поготово би ми било од великог значаја. Хвала пуно.
Надам се да се тако зове, МК3 Мондео или? Онај који је прављен до 2006 годиште.
Gesendet von meinem MHA-L29 mit Tapatalk