Pošto sam promasio mjesto za pitanja kad sam se predstavio red je da pitam u dijelu koji je za to predvidjen

Kao što rekoh vozim Seat Leon 1.9 TDI i sad sam na 140 000 i dolaze neke stvari za zamjenu koje su da kazem kad se pogleda kilometraža i očekivane.

Tu sam negde pred zamjenu lamele,set kvačila i sve što ide sa tim već znate a i plivajući je tu negde jer malo zna da zatrese uz brdo i sl (mada majstor kaže ma tjeraj to nije nista on trese i na 10 000

Tu sam negde na godinama kad je jos uvijek na cijeni pa sam razmisljao da menjam jer ako uradim sve ove servise onda mi se ne isplati prodavati bar jos 2-3 god (sve to nije ispod 400 eur sigurno)
Kazu ljudi uzmi Oktaviju i Bog da te vidi ali ja ne bih vise u Wagen da idem

Dosta mi je tvrdoce iskreno i tog 1.9 motora koji je ko traktor za razliku od novog 1.6 a opet ni te Oktavije nisu kao sto su one prve bile i imaju zaista dosta problema koje sam čuo od drugara koji posjeduju te novije sa 1.6 motorom.
Meni je za oko zapao 1.6 Ecoboost i video sam da ima jedan na oglasima a imam neke drugare koji dovoze automobile.Zanimaju me osnovne stvari,odrzavanje,potrosnja i sl.
Do sada sam sve vozio dizele osima par sluzbenih benzinaca pa bih želeo da znam šza mogu da očekujem od ovog 1.6 150 ks

Jos jednom hvala na dobrodošlici