Od skoro sam član ovog kluba, ali sam pročitao sve skorije teme o kupovini focusa, i vidim da su svi dobili stvarno kvalitetne savete sto se polovnjaka tiče.
Kao prvo nemam predstavu koji motor. Dizeli isključivo. Iskreno ja sam 2.0, jer ne zivimo u velikom gradu, a koliko sam primetio, veoma je ekonomičan na otvorenom putu.
Interesuju me svi agregati, 1.6 90hp(Ima ih na oglasima kao blata),1.6 110hp,1.8 i 2.0 (Samo po koji primerak)
Naime baš sam bio zagrejan za model sa st branicima, čak sam i zvao čoveka i ne znam zašto odustali smo od njega. Onda ovih dana kopam po forumu i naidjem na detaljnu temu o tom primerku i baš sam se prijatno iznenadio

gledao sam brdo komada na oglasima, slike i uživo, nebo i zemlja. Oprema mi nije presudna, ali naravno da obraćam paznju. Bacicu neke linkove, ali prvo bih da čujem iskustva o motoru, sta da gledam prvo, tj koji motor

Pošto sam na 20km od Novog Sada, kupovina u BG-u mi nije problem, sto je koliko vidim dobar izbor, jer mogu da ga proverim kod vašeg, nadam se uskoro i mog drugara u Pinosavi

Svako mišljenje i savet dobrodoša. Hvala unapred!!