I moj ima te sive lajsne, a nije ghia.
Na prvi pogled ovaj deluje lepo i ocuvano na slikama. Ali onda gledam detalje i malo mi je cudno da npr. nema zadnji brisac? Mislim, onaj ko odrzava normalno auto, sigurno moze da izdvoji novac za brisac. Pa sumnjam da mu ne radi motor za brisac, pa skinuo da se ne primeti.
Prednji branik izgleda da je pukao, pa krpljeno nesto. Treba videti da nema ostecenja iza branika, npr. hladnjak i slicno.
Lock natpis na vozacevim vratima izlizan? Ja ne pamtim kada sam pritisnuo to dugme.
Na zadnjim desnim vratima skinuta ona lajsnica na rukohvatu, znaci sigurno je rasturan tapacirung na tim vratima, samo mi nije jasno kako to da nedostaje? Nema sanse samo da ispadne.
Cini mi se na slici da su gume na kocnici i kvacilu skroz izlizane i pojavio se metal? Mozda je svetlost, nisam siguran. Na kvacilu i nekako, ali mislim da kocnica ne bi trebalo toliko da se izlize na toj kilometrazi.
Uglavnom, treba oprezno pristupiti celoj prici, tdci motori su skuplji od tddi motora za odrzavanje (dizne, plivajuci zamajac..), ali imaju vise konja, a istu kubikazu. Ali, zato je i registracija skuplja.

Moj tddi ima 90 konja, a najbolji prijatelj ima tdci ghia sa 115 konja. Vozio sam njegov, i oseca se razlika.
Raspitaj se, ja nisam siguran, na koliko se menja plivajuci zamajac. Ako na 150000km (mislim da je gore pomenuti prijatelj na toliko promenio svoj), a ovaj iz oglasa presao 285500km, racunica je jasna. A bez 500-600eur tesko da ces da promenis zamajac.
Naravno, cela ova prica je na osnovu par slika, i nemoguce je odrediti pravo stanje.